RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flørter med dama til Lance

Sist oppdatert:
PAU (TV 2 Nettavisen): Thor Hushovd stortrives i rampelyset, og feiret avslutningen på klatreetappene med å gi Sheryl Crowe en signert grønn trøye.

Lance Armstrong er den ubestridte eneren i Tour de France og internasjonal sykkelsport, men også Thor Hushovd er en respektert rytter. En av nordmannens store fans er Sheryl Crowe.

Beundrer
Etter dagens etappe fikk den amerikanske popstjernen en signert trøye av Crédit Agricole-rytteren, mens kjæresten Lance inntok rollen som fotograf.

- Det var en gave til Sheryl, en intern spøk. Hun er en stor fan, gliser Thor Hushovd.

- Jeg ga henne en signert trøye hvor jeg hadde skrevet «To Sheryl, from a real champion».

Mye oppmerksomhet
Tirsdag syklet Thor Hushovd i grønt for fjerde dag på rad. Nordmannen får stadig mer oppmerksomhet fra alle som følger Tour'en.

- Oppmerksomheten og presset på meg har økt veldig, det er ikke det samme som før. Det går greit, men det kan bli litt mye styr.

Dersom han oppnår drømmen om å beholde den grønne trøyen til Tour'en er over, blir det nok ikke mindre styr. Men det er en liten pris å betale for et av de største målene i karrieren.

- Jeg er 100 prosent motivert for å vinne trøyen i Paris. Jeg gjør alt for å beholde den nå. Det vil være stort å stå ved siden av Lance på podiet i Paris, sier Grimstad-rytteren.

- Jeg har et godt tak i den nå. Jeg må holde fokus og gjøre de riktige tingene, så er dette nødt til å bli bra, mener han.

Siste sjanse i Paris
Ved siden av poengkonkurransen, er en etappeseier et stort mål for Hushovd. Men så lenge han sitter med den grønne trøyen, blir det strategien å vokte rivalene. Det begrenser mulighetene til å rykke og kjøre for etappeseirer.

- Jeg tror fort Champs Elysées kan bli neste sjanse til å klare det. Jeg er veldig motivert for å få til noe der. Det blir om å gjøre å holde 100 prosent fokus frem til da, sier Hushovd.

I morgen er det duket for den første flate etappen, etter tre knallharde etapper i Pyreneene. Men lederen av poengkonkurransen tror ikke det er duket for massespurt.

- Det kan bli en spurt, men jeg har egentlig vondt for å tro det. Det er hardt terreng, og jeg tror det kommer til å gå brudd. Jeg må bare sitte og følge med på Stuart O'Grady.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere