RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Følte Tromsø-scoringen

Foto: Erlend Aas (Scanpix)
Sist oppdatert:
BRANN STADION (TV2 Nettavisen): En tydelig skuffet Kjetil Rekdal stormet rett i garderoben da sluttsignalet gikk i kampen mot Brann. – Jeg følte på meg at Tromsø kom til å score, hevdet han etter kampen. Og han fikk rett.

BRANN – VÅLERENGA 3-1: Scoringen til Tromsøs Arne Vidar Moen betyr at Vålerenga må spille to kamper mot Sandefjord om retten til den siste plassen i neste års Tippeliga.

Kampfakta Brann - Vålerenga

- Vi må enkelt og greit prestere bedre mot Sandefjord enn det vi gjorde mot Brann i dag, slår Rekdal fast.

- For oss spiller det ingen rolle om hvem som er motstander, for vi må enkelt og greit vinne kvalik-kampene, fortsetter han.

At Vålerenga har en dårlig statistikk mot seg i tidligere kvalik-kamper er Rekdal interessert i å gjøre noe med.

- Vi må rette opp på det med å slå Sandefjord.

Mangel på spillere

Vålerenga sliter også med mangel på spillere. I dagens kamp mot Brann hadde de kun fire tilgjengelige innbyttere på benken.

- Situasjonen er ikke god, men vi må gjøre det beste ut av det. Noen kommer tilbake fra kantene mens andre starter sin til kampen mot Sandefjord. I tillegg har vi en del skader å slite med, forklarer Rekdal.

Pill råtten

Men selv om skuffelsen var stor over at Tromsø vant mot Rosenborg, var han aller minst fornøyd med sitt eget lags innsats.

- Hovedskuffelsen ligger i at vi ikke klarer å avgjøre dette selv, forklarer Rekdal til TV 2 Nettavisen etter kampen.

- Første omgangen vår er pill råtten men vi bedrer oss veldig de siste 45 minuttene. Dessverre hjelper det så lite når vi ikke får uttelling på sjansene våre, sier han oppgitt.

Og oppgitt har han grunn til å være. De blåkledde disiplene hans viste ikke mye foran mål i dag - og de få sjansene de hadde misbrukte de.

- Vi er for dårlige foran mål og det har vi slitt med hele sesongen. Nå gjenstår det å se om vi er bedre Sandefjord, sier han og legger til at de også har europacupen å tenke på oppi det hele.

Etter sesongen

For sin egen del vil han ikke si noe om fremtiden før sesongen er over.

- Jeg har hele tiden sagt at jeg skal ta en avgjørelse etter sesongen.

- I dag ble sesongen forlenget med et par kamper for oss og dermed kommer jeg også til å vente med å ta en avgjørelse angående min fremtidige skjebne som spiller og trener, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere