RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fly forbanna fordi Gerrard glapp

Sist oppdatert:
Chelsea-eier Roman Abramovich skal ha blitt rasende da han måtte innse at kampen om Steven Gerrards underskrift var tapt.

Chelsea-direktør Peter Kenyon hadde nemlig allerede informert den russiske milliardæren om at landslagsstjernen kom til å skrive under for London-klubben.

Takket nei til dobbel lønn
Men Gerrard bestemte seg til slutt for å bli på Anfield, etter at klubbens nye manager Rafael Benitez satte foten ned for et salg av stjernen.

Liverpool-helten takket nei til å doble ukelønnen til 1,3 millioner kroner.

- For første gang i karrieren vurderte jeg seriøst å skifte klubb. Men jeg elsker Liverpool og supporterne, og til syvende og sist dreide det hele seg og dette. Jeg har fulgt hjertet mitt, sier Gerrard.

Kenyon i trøbbel
Men en rasende Abramovich kunne knapt tro det var sant, ettersom Kenyon i helgen hadde overbevist ham om at Gerrard-overgangen var i boks.

Nå er presset stort på Chelsea-direktøren, som tidligere i år mislyktes i sine bestrebelser på å sikre seg Sven Göran Eriksson som ny manager etter Claudio Ranieri.

Heller ikke David Beckham bet på agnet Chelsea la ut da ryktene om at landslagskapteinen ønsket seg bort fra Real Madrid var på sitt heteste.

Da Ronaldinho i fjor sommer valgte Barcelona fremfor Manchester United, fikk daværende United-direktør Peter Kenyon også skylden for at overgangen ikke gikk i orden.

Droppet Deco
Roman Abramovich er av den oppfatning at Chelsea nå skal være i posisjon til å sikre seg enhver spiller klubben måtte ønske seg, og er ifølge The Sun målløs over at Gerrard takket nei til klubben. Den styrtrike russeren ønsket seg Gerrard som en av bærebjelkene i laget han håper skal vinne både Premier League og Mesterligaen neste sesong.

Det faktum at alle trodde Liverpool-spilleren kom til å takke ja til Chelsea, skal også være grunnen til at London-klubben plutselig droppet planene om å hente Portugals midtbanestjerne Deco til Stamford Bridge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere