RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ørn E. Borgen (Scanpix)

Flyers kan bli kastet ut av UPC-ligaen

Sist oppdatert:
Bergen Flyers risikerer å bli kastet ut av eliteserien i ishockey. Oppfyller ikke Flyers kravene Ishockeyforbundet har stilt, vil klubben stå uten lisens fra 1. januar.

I et brev Flyers sender til forbundet i dag, vil de be dem avgjøre om Bergen Flyers får lisens snarest mulig, skriver Bergens Tidende.

Mister Flyers lisensen sin, kan alle spillerne miste jobben sin.

- Dette har vi som arbeidsgiver tenkt på også. Hvor er det moralske oppi alt dette, spør nestleder i Bergen Flyers' styre, Svein Egil Steen, ifølge BT.

Flyers vil stå uten lisens fra 1. januar - dagen etter overgangsvinduet stenger. Klubben vet fremdeles ikke om de får beholde plassen i UPC-ligaen eller ikke.

- Vi får en drøy uke på oss i en tid med få arbeidsdager. Dette blir totalt umulig for oss å gjennomføre. Nå får vi inderlig håpe de gir oss bedre tid, hvis ikke må vi få vite at vi mister lisensen i tide, slik at spillerne ikke mister jobbene sine, sier Steen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere