Gå til sidens hovedinnhold

Flyers på vei opp

Tok sin femte seier på sju kamper.

Patrick Thoresens nye NHL-klubb, Philadelphia Flyers, var inntil nylig i trøbbel i NHL. Laget var nær ved å sette klubbrekord i antall strake tap på rad. Men da tapsrekken hadde nådd ti, skjedde tydeligvis noe med gutta fra Philadelphia. Nå har laget sikret seg seier i fem av de sju siste kampene de har spilt.

Den foreløpig siste skalpen for Flyers kom natt til søndag, med 4-1 over New York Islanders. Alle de fire målene til flyers kom i overtall.

Scott Hartnell fikset to av scoringene. Danny Briere og Jeff Carter var de andre som noterte seg på scoringslista for Flyers, mens Freddy Meyer scoret New Yorks eneste.

New Yorks drømmer om en sluttspillplass er i ferd med å slå sprekker etter at de kun har vunnet to av de seks siste kampene.

Thoresen fikk 10,55 minutter på isen for Flyers.

Boston Bruins fikk endelig hevn for et særdeles forsmedelig tap for Washington Capitals på mandag. Hele 2-10 ble de utklasset den gang. Natt til søndag ble det derimot 2-1 til Bruins. Det var Washington som tok ledelsen i første periode, etter scoring av Brooks Laich, men Zdeno Chara utlignet for Bruins mindre enn ti minutter senere, før Marco Sturm sendte Boston-laget i ledelsen bare minutter senere. Det resultatet holdt helt inn.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Reklame

Husker du disse to idiotene?