RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flyforsinkelse gir flomlystrening

Sist oppdatert:
Folk fra Kristiansand kommune står på hodet for å redde torsdagens Start-trening. Sportslig leder Trond Gjone er irritert på fotballforbundet.

GARDERMOEN (TV 2 Nettavisen): Start skulle opprinnelig ha trent på sitt treningsfelt klokken 16. Men store forsinkelser på landslagets fly fra Minsk til Gardermoen gjør at landslagsfirkløveret Marius Johnsen, Fredrik Strømstad, Bård Borgersen og Atle Roar Håland ikke rekker hjem i tide.

Flyet skulle ha landet på Gardermoen rundt klokken 13.30, men ble nærmere halvannen tide forsinket. Dermed rakk ikke Start-spillerne det korresponderende flyet til Sørlandets hovedstad.

- Det blir trening
Nå er Start-treningen utsatt på ubestemt tid – mens mørket siger på. Sportslig leder Trond Gjone i Start er oppgitt.

- Fotballforbundet garanterte oss at de ville være hjemme i tide til torsdagstreningen. Nå når det blir mørkt, får vi ikke benyttet treningsfeltet. Dermed må vi trene i flomlys på stadion, noe som i utgangspunktet selvfølgelig er helt uaktuelt så sent på høsten, poengterer Gjone overfor TV 2 Nettavisen.

Problemene stopper imidlertid ikke der. Kristiansand stadion er ikke spilleklar – og folkene som normalt drifter stadion er på kurs.

- Heldigvis har kommunen kastet seg rundt og sendt folk hit for å slå gress og skru på flomlyset. Så trening blir det, så fort landslagsspillerne er på plass, fastslår den sportslige lederen.

- Kastet om på rutiner
Han kritiserer ikke fotballforbundet direkte, men lar det skinne igjennom at han er svært utilfreds med situasjonen.

Fra før er Start irritert over at forbundet ikke gikk med på å flytte lørdagens seriekamp mot Aalesund, til tross for at seks av lagets spillere ble tatt ut i landslagstroppen.

- Det har gjort at vi har måttet kaste om på alle rutiner. Blant annet må vi trene fredag, hvilket vi i utgangspunktet ikke skulle. Og så kommer denne forsinkelsen på toppen, sukker Gjone.

PS. Først ved 21-tiden kom Start i gang med treningen.

- Hadde vi visst dette, så hadde vi bare trent, og latt langslagsutta hvile til i morgen, sier trener Tom Nordlie til TV 2 Sporten

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere