Gå til sidens hovedinnhold

Fnyser av Japan-interessen

Steffen Iversen har ingen planer om å flytte på seg. I hvert fall ikke til Japan.

LERKENDAL (Nettavisen): - Hvorfor skal jeg gå til et lag som ligger på nedre halvdel av tabellen i Japan, snarere konstaterer enn spør Steffen Iversen etter tirsdagens treningsøkt.

Omiya Ardija ligger for tiden under streken i japansk J-liga, seks plasser bak Frode Johnsens klubb, Nagoya Grampus Eight. Klubben sliter også voldsomt med å score mål, og har med sine ti scoringer på 18 kamper, scoret færrest i hele ligaen.

- Ingen vits
Men noen trøndersk storscorer blir det neppe på topp for klubben som har et ekorn som klubbmaskot (derav også navnet «Ardilla», som betyr nettopp ekorn på spansk).

- Fikk du inntrykk av at denne interessen var seriøs, Steffen?

- Ja, men det må du nesten høre med den japanske klubben om. For øyeblikket er det ingen vits for slike klubber å legge inn bud, jeg trives godt her, klargjør Iversen overfor Nettavisen.

Tilbud på mail
Det var NRK som mandag avslørte at Omiya Ardija hadde kommet med en henvendelse på Iversen, men budet ble raskt avslått.

- Det er ikke interessant for oss å selge Steffen Iversen, er Bjørn Rimes bastante svar, noe han også gjorde ettertrykkelig klart da RBK mottok budet via e-post søndag formiddag.

Heller ikke Rosenborgs trener regner med å miste førstevalget på spissplassen.

- Det er helt uaktuelt dersom noe spør meg. Vi har ikke behov for å selge Steffen og vi har ingen bedre spisser i klubben enn han for tiden, sier Knut Tørum.

Hviler Braaten
Foran onsdagens cupkamp mot Odd Grenland har han valgt å la Iversen fortsette på topp, og i stedet la Roar Strand og Daniel Braaten få en pustepause. Begge har signalisert at kampprogrammet er lovlig hardt for tiden.

- Roar kjenner kroppen sin godt, og er veldig flink til å gi beskjed før han eventuelt skulle bli skadet. Daniel har tatt ut mye i de siste kampene og har signalisert at han må trene mindre for å orke Odd-kampen. Derfor lar vi ham heller trene godt, og lar ham hvile under kampen, sier Tørum med et smil.

Inn kommer Fredrik Stoor og Øyvind Storflor. Med Alejandro Lago og Abdoul Razak Traoré på benken, er det heller ikke denne gangen plass til Yssouf Koné på benken. Jo Sondre Aas fortsetter derfor som backup, om Steffen Iversen skulle trenge en pust i bakken.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?