RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fnyser av skremsels-taktikk

(foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo og Sir Alex Ferguson er ikke bekymret for at Benfica-fansen vil ødelegge kampen for Manchester United i kveld.

Benficas manager Ronald Koeman har tidligere gått ut og sagt at portugisernes supportere vil lage et helvete for United-spillerne i kveldens skjebnekamp i Champions League. Det fnyser en annen portugiser, Cristiano Ronaldo, av, selv om han antakelig kommer til å være hatobjekt nummer én.

Ronaldo kom nemlig til Manchester United fra Benficas erkerival Sporting Lisboa.

- Publikum klarer ikke å påvirke oss. I denne klubben er vi vant til å spille under slike forhold, sier Ronaldo til The Sun.

Sir Alex Ferguson brydde seg heller ikke nevneverdig om Koemans påstander.

- Mine spillere har vært på steder som Anfield og Elland Road og spilt nabooppgjør mot Manchester City. Med spillernes temperament og erfaring så går dette fint, hevder Ferguson.

United er nødt til å vinne for å gå videre til sluttspillet i Champions League. Det vil si: de kan gå videre med uavgjort dersom Villarreal slår Lille. Men det ikke går Uniteds vei i kveld, blir det første gang siden 1992 at United ikke er med når cupspillet i Europas gjeveste fotballturnering tar til. Det vil trolig også koste klubben om lag 15 millioner pund i tapte inntekter.

Du kan følge kveldens kamper i Champions League direkte her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere