Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fødsel truer seriestarten

Foto: Marit Hommedal (Scanpix)
Sist oppdatert:
Dylan Macallisters samboer har termin dagen etter åpningskampen.

(iOslo.no): Vinteren har gjort godt for australieren som har scoret fire mål på like mange treningskamper. Han ser naturlig nok frem til når scoringene virkelig teller, men Macallister har også andre kommende gleder foruten seriestarten 9. april.

Treningsleir
- Jeg er veldig spent på sesongen selvfølgelig, men jeg ser mye mer frem til å skulle bli far. Det kommer til å bli høydepunktet i livet mitt så langt. Terminen er dagen etter serieåpningen og det kan være jeg må melde pass til å spille. Jeg kommer til å be Lyn om fri dersom ungen kommer samme dag som seriestart. For meg er ungen det absolutt viktigste, sier Macallister til iOslo.no.

Lyn drar på treningsleir til Marbella 28. mars og blir én uke, til 4. april. Macallister ser ikke bort fra at han også kan bli fraværende fra det oppholdet.

- Det med terminen er jo alltid litt usikkert, det kan komme en eller to uker før, og det kan komme etter tiden. Jeg må se an hvordan situasjonen utvikler seg. Dersom ungen kommer før termin kan det bli aktuelt å bli værende igjen her når laget er på Marbella, sier Macallister.

En medvirkende årsak til at MacAllister står steilt på å skulle være med på fødselen er at verken han eller samboeren har familie i Oslo. Samboeren er vokst opp i Bergen og har familien der, MacAllister selv har familien på andre siden av kloden.

- Det blir ekstra viktig for meg å være der med og for henne. Ingen av oss har familie i Oslo og at hun skal gå gjennom fødselen alene er ikke aktuelt. Men dette skal jeg ta opp med Lyn. Jeg regner med Henning (Berg, trener) har forståelse for dette, sier Macallister.

Ikke hørt noe
Henning Berg har ennå ikke fått en henvendelse fra Macallister om temaet. Selv om fødselen det er snakk om ennå er litt fremme i tid åpner Berg for at Lyn-spissen kan få det som han vil.

- Nå har jeg ikke hørt noe fra Dylan og dette er per dags dato ikke aktuelle problemstillinger. Men skulle det komme dithen at fødselen kommer i veien for treningsleir eller kamp vil vi nok ta hensyn til spillerens ønsker. Det er både stort og viktig å bli far og jeg har full forståelse for prioriteringene hans. Men først må vi ta en prat med Dylan og så må vi se hvor aktuelt dette blir, sier Berg til iOslo.no.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!