RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Fokuserer bare på Brann

Sist oppdatert:
Brann-kaptein Martin Andresen fokuserer bare på å gjøre det best mulig med Brann.

BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): - Ja, det er det eneste jeg fokuserer på om dagen. Å bidra til at suksess med Brann. Det hadde vært utrolig artig å få til, sier Martin Andresen til TV 2 Nettavisen like etter 2-0-seieren over Lyn.

Martin Andresen gjorde knapt nok en feil i 2-0-seieren over Lyn, og spilte til en 8’er på TV 2 Nettavisens spillerbørs. Men til tross for en uke bestående av en glitrende landskamp mot Paraguay og storspill mot Lyn, mener Martin Andresen at han fremdeles har et stykke å gå til toppformen.

- Ikke i toppform
- Jeg har absolutt vært i bedre form tidligere i karrieren enn det jeg er nå. Jeg har mer å gå på, sier Brann-kapteinen og kommer dermed med en kraftig advarsel til konkurrentene i Tippeligaen.

Han har proffopphold både i Wimbledon og Blackburn bak seg - men sier at han ikke har ambisjoner om å prøve seg i utlandet igjen. I hvert fall ikke for øyeblikket.

- Nei, som jeg sa: det er kun Brann som teller for meg nå. Jeg tenker kun på å gjøre det best mulig med Brann. Jeg har ikke vært borte i tanken om et nytt opphold i utlandet, fastslår Andresen.

- Har du mottatt en henvelse fra utenlandske klubber i det siste?

- Nei, og hadde jeg fått det ville det ikke vært aktuelt for meg å vurdere. Jeg stortrives i Brann, svarer han ordknapt.

- Tenker ikke så langt
Landslagsspilleren vet imidlertid ikke om han kommer til å avslutte karrieren sin i Brann.

- Nei, så langt frem har jeg ikke tenkt. Jeg har halvannet år igjen av min kontrakt med Brann, så får vi se hva som skjer når den går ut. Men jeg trives godt her, poengterer Andresen.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere