Gå til sidens hovedinnhold

- Føler at jeg blir satset på

Øystein Pettersen har fått et godt inntrykk av sin nye trener.

Forrige uke ble Arild Monsen presentert som ny trener for de norske sprintherrene.

51-åringen har en bred fortid i langrennssporten og har i seneste tid hatt stor suksess som trener for det svenske sprintlandslaget.

- Fikk et godt inntrykk
Én av dem som ønsker den nye treneren velkommen er Øystein «Pølsa» Pettersen.

Han sier til Nettavisen at han har fått et meget godt førsteinntrykk av sin nye sjef.

- Jeg har kun snakket med ham i cirka en time på telefon, men inntrykket jeg fikk da var veldig bra. Vi snakket om løst og fast. Han var giret og jeg var giret, men vi skal legge en konkret plan i starten av mai når vi møtes på samling, sier Pettersen til Nettavisen.

- Nå skal vi bruke april på å lade batteriene og så skal vi som sagt møtes og spikre en plan som blir dritbra både for meg og de andre, sier Pettersen.

- Føler jeg har et team i ryggen
«Pølsa» hadde en skuffende sesong i vinter med en femteplass på sprinten i Drammen som beste individuelle plassering. Pettersen har derfor vært usikker på om han får beholde plassen på landslaget. Men sprinteren fikk «absolutt følelsen av at han blir satset på» etter telefonsamtalen med sin nye trener.

- Jeg sa det fordi jeg ikke hadde prestert godt nok i vinter. Jeg fikk inntrykket av at jeg blir satset på. Jeg føler absolutt at jeg har et team i ryggen, sier Pettersen.

- Sjette til åttende mai skal vi spikre en ordentlig plan for vinteren. Da skal vi se hvor jeg er og hvilken vei jeg skal gå for å nå målet om medalje i OL i Sotsji, sier «Pølsa», som gleder seg veldig til den kommende sesongen.

Det ga han også inntrykk av på Twitter forrige uke, hvor han skrev følgende:

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken