Gå til sidens hovedinnhold

Følg Community Shield her

Direkte:

Et lag stiller stjernetungt, det andre satser ungt.

LEICESTER - MAN CITY (kampen pågår)

Sesongen i engelsk fotball sparkes i gang denne helga, og for fjoårets tittelforsvarere i FA-cupen og Premier League begynner det med Community Shield på Wembley.

Følg kampen direkte i vinduet nederst!

Leicester slo Champions League-mester Chelsea i vårens FA-cupfinale samme sted, og sikret seg dermed retten til å møte de suverene ligamesterne fra Manchester City.

Les også: Tårene strømmet etter OL-finalen - Brasil-stjerne nådde utrolig milepæl

Manager Brendan Rodgers og The Foxes har skadetrøbbel i midtforsvaret. Men Daniel Amartey har spilt i posisjonen før og utgjør stopperparet sammen med tyrkiske Caglar Söyöncü.

Leicester stiller foruten det med en skummelt sterk ellever. James Maddison, Harvey Barnes og Ayoze Pérez skal støtte spydspiss Jamie Vardy i jakten på mål mot klubben med forrige ligasesongs beste forsvar.

Pep Guardiola og Manchester City sparer betydelig mer på kruttet fra avspark.

Nyinnkjøpte Jack Grealish kostet mer enn noen annen Premier League-spiller da han ble hentet fra Aston Villa rett før helga. Han tar dog plass blant innbytterne.

Andre EM-spillere som Raheem Sterling, John Stones og Phil Foden er ikke tatt med ennå etter en forlenget ferie i sommer. Heller ikke Brasils Copa América-keeper Ederson er tilbake i troppen, mens Belgia-stjerne Kevin De Bruyne sliter med en skade.

Guardiola har valgt flere av klubbens mer ukjente tenåringer i startoppstillingen. Både Samuel Edozio (18) og Cole Palmer (19) for sjansen til å vise seg fram fra første spark. I tillegg er ytterligere fire av spillere i alderen 18-21 år.