*Nettavisen* Sport.

Følg Liverpool - Atlético Madrid direkte

Direkte 21.00:

MÅ LEVERE: Jürgen Klopp, Trent Alexander-Arnold og Liverpool har støtt på flere skjør i sjøen de siste ukene. Onsdag kveld er de helrøde nødt til å vinne hjemme mot på Anfield for å ta seg videre i mesterligaen.

MÅ LEVERE: Jürgen Klopp, Trent Alexander-Arnold og Liverpool har støtt på flere skjør i sjøen de siste ukene. Onsdag kveld er de helrøde nødt til å vinne hjemme mot på Anfield for å ta seg videre i mesterligaen. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)

Førsvalget mellom stengene er fortsatt ute, men ellers er alle de andre nøkkelspillerne klare til innsats for Liverpool.

11.03.20 23:51

LIVERPOOL - ATLÉTICO MADRID:

Liverpool har hatt en eventyrlig sesong, men det har buttet litt imot de siste ukene.

Det er blitt nederlag både i Premier League og i FA-cupen. Men før den tid tapte Jürgen Klopps seiersmaskineri også det første oppgjøret borte mot Atlético Madrid i Champions Leagues åttedelsfinaler.

Les også: Én motstander har imponert Haaland mer enn noen andre: - En vanvittig spiller

Det spanske laget vant 1-0 på Wanda Metropolitano. Diego Simeones gjerrige lag kommer utvilsomt til å prøve å stenge igjen foran eget mål igjen og gi Liverpool enda en tøff utfordring.

Klopp starter med et ventet mannskap der stjernetrioen Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané utgjør angrepsrekka.

Førstekeeper Alisson er skadd, noe som gjør at oppgaven som burvokter for vertene på Anfield er gitt til reserven Adrián.

Følg skjebneoppgjøret på Anfield direkte under:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag