RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Folkefest i Fredrikstad

Foto: Erik Johansen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Knut Torbjørn Eggen og assistenten Per Egil Ahlsen kan endelig slippe jubelen løs: Fredrikstad er klare for Tippeligaen. Opprykket ble sikret med en målfest foran 9.027 elleville hjemmefans.

- Helt utrolig. Og så på bursdagen! jublet Knut Torbjørn Eggen da opprykket var et faktum. Og så la han til:

- Fredrikstad fortjener et lag i Tippeligaen!

Utrolig folkefest
Det var vanskelig å være uenig med ham. Over 9.000 tilskuere lagde en folkefest uten like på stadion i Fredrikstad lørdag ettermiddag. Det går nok mange timer før festen er over.

- Dette er helt "underbart", nå er det party! Det er helt fantastisk med så mye publikum, sa en jublende glad toppscorer Marcus Ringberg til TV 2.

Oslo Øst sjokkerte østfoldingene da de tok ledelsen etter et drøy minutts spill. Med forrige rundes tap for Moss friskt i minne, var det kanskje noen som begynte å tvile. Men det var ingen fare. Etter 18 minutter ledet Fredrikstad 3-1.

Ham-Kam blir med opp
Rikardur Dadason og Bjørnar Johannessen scoret to ganger hver for Fredrikstad før dommeren blåste for pause - og andre omgang ble en ren formalitet.

Også Ham-Kam sikret seg direkte opprykk, gjennom sin seier mot Alta. Sandefjord endte på tredjeplass, og møter derfor Vålerenga i kvalifiseringen. Sandefjord spiller sin hjemmekamp først.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere