Follo ble løvemat

Løv-Ham viste flotte takter etter sommerferien i kveld, der de til tider rundspilte Follo på hjemmebane. Fortjent vant de 5-1.

Etter kampen var en lykkelig trener Trond Bjørndal storfornøyd med kampen, og roste spilleren for måten de hadde kommet i gang etter ferien. Han trakk spesielt fram Henning Aga og Jan Ove Wiik som eksempel på spillernes innsats.

Men noe mål for resten av sesongen ville han ikke ut med, bortsett fra å vinne neste kamp.

- Med 17 kamper igjen blir det vanskelig å anslå hva som vil skje. Vi må bare fortsette å jobbe hele tiden for å utvikle vårt spill, sa en fornøyd trener etter kampen.

Presset fra første stund
Løvene gikk offensivt ut fra første stund mot Follo. Etter bare tre minutter kom kveldens første godkjente målsjanse, da Gjermund Hansen skjøt en knapp halvmeter utenfor.

Men det skulle gå ti minutter til før Løv-Ham scoret sitt første mål. Endre Hansen la corneren, og opp kom Erik Havnavik som headet ballen flott i mål.

Etter dette gikk det kun tre minutter, så gikk løvene opp til 2-0 ved Henning Aga. Etter bare 16 minutter lå det an til å bli en festkveld på Krohnsminde.

Men Follo hadde foreløpig ingen planer om å bli ydmyket i Bergen. De fortsatte å jobbe, og i det 34. minutt fikk de uttelling etter å ha fått ganske så fritt spillerom i Løv-Hams felt. Johan Nås fikk æren av å sette ballen i mål.

Jobbet motstanderen i senk
Løv-Ham åpnet andre omgang bra, og satte press på Follo. Ørjan Låstad hadde et par bra sjanser som han godt kunne ha plassert i mål, men han så ikke ut til å være i sin beste scoringsform. Noe som senere skulle vise seg å være feil.

Etter å ha dominert spillet i en halv omgang, kom 3-1. Johnny-Mikael Gallefoss satte fart nedover venstresiden, og slo et presist innlegg til Jan Ove Wiik som sklei ballen inn i mål.

Låstad spilte en dårlig kamp, og virket utilpass store deler av kampen, men etter 86 minutter viste han hvorfor han er lagets ubestridte toppscorer. Skuddet fra 25 meter plasserte han flott i vinkelen på tilnærmet lik måte som han allerede hadde gjort to ganger før i sesongen.

Nå var kvelden nesten komplett for løvene, men det skulle bli 5-1 til slutt. Endre Hansen puttet det siste målet på overtid, og gjorde kvelden til et komplett løvemåltid.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.