RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Foppa poengløs igjen

Foto: Reuters/Scanpix
Peter Forsberg (33) gikk nok en gang poengløs av isen for sin nye klubb.

Den svenske superstjernen spilte natt til tirsdag sin andre match for Nashville Predators etter overgangen fra Philadelphia Flyers. I likhet med i 1-4-tapet for Minnesota Wild, gikk Forsberg nok en gang poengløs av isen sammen med sine rekkekamerater Paul Kariya og Martin Erat.

Men nå vant Nashville i alle fall. Det gikk ut over Phoenix Coyotes.

Den tidligere Vålerenga-spilleren Scott Hartnell scoret to av målene for Nashville, mens Jason Arnott og Jean-Pierre Dumont scoret de to øvrige Predators-målene i 4-1-seieren.

Forsberg spilte 18,40 minutter fordelt på 21 skift, men var ikke på isen ved noen av scoringene. Heller ikke da Oleg Saprykin og Phoenix reduserte til 1-4 snaut tre minutter før slutt.

- Forsberg-rekka kunne ha scoret tre eller fire mål, lett. De var over alt i den offensive sonen. De fikk ingen poeng, men de var farlige, og det er det du håper på, sier trener Barry Trotz til AP.

Nashville har 83 poeng og topper tabellen i vest, mens Buffalo topper den østre avdelingen med like mange poeng.

Det ble bare spilt tre matcher i NHL natt til tirsdag. Pittsburgh Penguins rekke med kamper på rad med poenguttelling stoppet på 16, da Penguins tapte 5-6 for New York Islanders.

Det unge Pittsburgh-laget virket tydelig slitent i sin andre kamp på under ett døgn.

Sidney Crosby scoret ingen mål, men bidro med fire assists, og troner fremdeles øverst på poengligaen med suveren margin.

19-åringen har gjort 95 poeng på 56 kamper, mens Vincent Lecavalier er på andreplass med 80 poeng på 60 kamper.

Boston vant 6-3 over Philadelphia Flyers i den siste kampen som ble spilt i NHL natt til tirsdag. Det gjenstår 20-25 kamper av årets grunnserie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere