«Foppa» prøver seg på nytt i NHL

Foto: Justin Edmonds / Getty Images / AFP

- Herlig å være tilbake, sier 37-åringen.

23.01.11 10:55

Peter Forsberg er på plass i Denver og har gjennomført en rolig trening med assistenttrener Steve Konowalchuk og skulderskadde Ryan O'Reilly i Colorado Avalanche.

Den svenske hockeylegenden har slitt tungt med skader de siste årene. Forsberg har ikke spilt i den nordamerikanske ligaen siden 2007-2008-sesongen. Da spilte han ni kamper for Avalanche.

I ettertid har han spilt et trettitalls kamper over to sesonger for moderklubben Modo, der han blant annet var rekkekamerat med Mats Zuccarello Aasen før nordmannen gikk til New York Rangers.

Denne sesongen har Forsberg imidlertid ikke spilt for Örnsköldsvik-klubben.

På plass i sin gamle hjemmearena i Colorado innrømmet Forsberg overfor Expressen at han var litt nervøs før treningen, og at det var litt problematisk å sove i forkant.

- Men det er herlig å være tilbake i Denver. Jeg har spilt her og det har gått ganske bra. Og jeg har jo bodd her i ti år. Det er moro å være tilbake og få sjansen til å se hva man går for, sa 37-åringen.

Han vil ikke si så mye om hvordan det står til med foten som har plaget ham de siste årene.

- Det føles i alle fall bedre en det har gjort på lang tid.

Dersom «Foppa» lykkes med å komme tilbake på NHL-nivå kan han bli lagkamerat med norske Jonas Holøs. Sarpingen spiller imidlertid for klubbens farmerlag, Lake Erie Monsters, i AHL for tiden.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Ishockey

Mest lest på Sport

Annonsebilag