RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Foppa» prøver på nytt comeback

Foto: Pontus Lundahl/SCANPIX
Sist oppdatert:
Peter Forsberg er tilbake på isen.

Svenske Peter Forsberg har vunnet omtrent alt som er å vinne på ishockeybanen. VM, OL og Stanley Cup er alle trofeer Forsberg har løftet i løpet av sin lange karriere.

De siste årene har derimot skadene dominert svenskens karriere, og dermed har det vært langt mellom høydepunktene.

Etter flere år i NHL returnerte Forsberg til moderklubben Modo, der han spilte sammen med blant andre Norges nye NHL-håp, Mats Zuccarello Aasen.

Men ankelproblemene til svensken har vedvart og flere ganger har han sagt at nok er nok. I vår ble han operert nok en gang og var usikker på om han noensinne ville returnere til isen.

Mandag var han imidlertid tilbake med skøytene på. Modos første istrening foregikk med Forsberg på isen. Tre måneder er gått siden Forsberg opererte høyrefoten som har voldt ham store problemer de siste årene.

Mandag kjente han ingenting til problemene.

- Dette føltes meget bra og jeg er spillesugen, sier Forsberg i en pressemelding, ifølge Expressen.

Tirsdag skal Forsberg spille sin første kamp etter skadeavbrekket, når Icebreakers, en veldedig organisasjon bestående av svenske ishockeyprofiler, skal spille showkamp.

Modos lagkaptein, Per Svarvadet, ser fram til å spille med Forsberg både for Icebreakers, og ikke minst Modo. Svartvadet erkjenner at ishockey-legenden ser bra ut.

- Forsberg ser rå ut på trening, sier Svartvadet, som også er kaptein på Icebreakers.

Forsberg har ikke uttalt hvilken klubb han skal spille for, da han først vil se an om kroppen tåler et nytt comeback. Tidligere har han uttalt at han kun vil spille for Modo i Europa.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere