Gå til sidens hovedinnhold

For en dommertabbe!

Crystal Palace-manageren trodde ikke sine egne øyne da dommeren vinket spillet videre. Se situasjonen.

Dommerne i den engelske 1. divisjonen, The Championship, har åpenbart behov for en bedre optiker. Forrige sesong presterte dommer Stuart Atwell å dømme mål til Reading i en kamp mot Watford, selv om ballen aldri var i nærheten av nettmaskene. Lørdag var det duket for en ny dommertabbe, og også denne var av det gedigne slaget.

Spratt ut igjen
I oppgjøret mellom Bristol City og Crystal Palace, satte sistnevntes Freddie Sears ballen sikkert i mål. Kula traff imidlertid stangen bakerst i mål, og spratt direkte ut igjen. Selv om det var helt klart for alle at ballen hadde vært inne, var dommer Bob Shoebridge uenig, og vinket spillet videre til både spillernes og tilskuernes store fortvilelse

Og for å gjøre vondt verre, var det i stedet Bristol City som gikk hen og vant kampen med 1–0. Målet kom i tillegg på overtid, og dermed er det ikke rart at Crystal Palace-manager Neil Warnock var en smule forbannet på dommeren i etterkant av oppgjøret.

- Usportselig
- Vi kan sende en mann til månen, og ta tid på servene i Wimbledon, men vi kan ikke plassere en sensor i nettet, som viser når det er mål. Jeg føler med dommeren, fordi han fikk ikke hjelp, men hvordan skal jeg vurdere han når han spolerer en ellers god prestasjon med en slik feil, sier Warnock ifølge The Guardian.

- Jeg synes at Gary Johnson (Bristol Citys manager) og hans spillere skulle ha vist mer fair play. De visste jo at ballen var inne, og at det var mål. Men jeg er jo tross alt 60 år gammel, og kanskje forventer jeg for mye av motstanderen, fortsetter Warnock.

Se den utrolige situasjonen i videovinduet under.

HTML EMBED

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken