RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

For en målfest!

Foto: Jarl Erichsen/Scanpix
Sist oppdatert:
- Det så vel ikke ut, sier Oilers-spiller Marius Trygg.

LØRENSKOG - STAVANGER 6-7:

Søndag gikk den siste serierunden i årets Get-liga av stabelen. I Lørenskog Ishall møttes Lørenskog og Stavanger til det som skulle vise seg å bli en meget målrik affære.

Etter ordinær tid hadde lagene scoret hele seks mål seg i mellom. Siden det ikke ble noen scoringer i overtidsperioden, måtte kampen avgjøres i straffekonkurranse. Andreas Pettersson ble den store helten for Stavanger Oilers da han satte inn sin straffe. Før han hadde Jonathan Zion også scoret for bortelaget, mens Christian Thygesen hadde scoret for Lørenskog.

- Skikkelig vondt
På tribunen satt en skuffet Marius Trygg (32). Oilers-spilleren slo opp skulderskaden som har holdt han ute av spill før, og nå frykter Trygg at han kan miste flere kamper i NM-sluttspillet.

- Det gjør skikkelig vondt. Jeg aner ikke noe om hvor alvorlig det er, men det er såpass ille at jeg bare må avvente. Vi får ta noen røntgenbilder til uka, sier en oppgitt Trygg til Nettavisen.

Søndag ble det klart at Oilers møter Storhamar i kvartfinalen. Trygg er sikker på at det kommer til å bli en knalltøff batalje.

- Vi var forberedt på Storhamar. Det kommer til å bli utrolig jevnt og tett. Utfra tabellen kan man vel si at vi er favoritter, men Storhamar har vist gryende form den siste tiden.

- Hvor langt kan Oilers nå i sluttspillet?

- Vi kan gå hele veien, vi! Det er flere sterke lag, men jeg føler at vi spiller på det samme nivået som Vålerenga og Sparta Sarpsborg.

Ferdig i Stavanger?
Tryggs fremtid i klubben er usikker. Osloguttens kontrakt med stavangerlaget går ut etter inneværende sesong, men det har ennå ikke kommet noe nytt tilbud fra klubben.

- Jeg er usikker på hva som skjer videre. Jeg har vært her i tre år nå, og familien har etablert seg her. Men jeg håper jeg blir her.

- Har det vært noen som helst dialog mellom deg og ledelsen i klubben?

- Nei, men jeg håper det vil skje noe i løpet av kort tid.

Trygg med til Vancouver?
Neste vinter skal det norske hockeylandslaget være med i OL i Vancouver. Trygg var ikke med på kvalifiseringen som gikk av stabelen på Jordal Amfi i begynnelsen av februar. Men Vancouver skal han få med seg.

- Mitt største mål nå er å bli med landslaget til Vancouver. Jeg kommer til å kjempe knallhardt for å greie det.

Først og fremst skal Oilers kjempe fra seg i NM-sluttspillet. Og ikke minst skal laget glemme søndagens kamp mot Lørenskog - til tross for at det ble seier til slutt.

- Det så vel ikke ut. Denne kampen må vi bare glemme, avslutter Trygg.

PS: Disse lagene møter hverandre til dyst i NM-sluttspillets kvartfinaler. Sparta Sarpsborg valgte Lørenskog, Vålerenga valgte Frisk Asker, Lillehammer valgte Stjernen, mens Stavanger ble stående igjen med de regjerende NM-vinnerne Storhamar.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere