RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

For sterk Rus for Clijsters

Foto: Charles Platiau / REUTERS
Sist oppdatert:
En av de aller største favorittene røk ut allerede i andre runde av French Open.

Andreseedete Kim Clijsters (27) var storfavoritt i andrerundekampen mot Arantxa Rus (20) fra Nederland, men gikk på et braknederlag i tredje og avgjørende sett.

Dermed er en av de store favorittene i årets French Open allerede slått ut. Og det til tross for at hun spilte seg fram til matchball i andre sett.

Mange så faktisk på Clijsters som den største favoritten i turneringen. Hun er regjerende mester i både US Open og Australian Open, og hun var i finalen i French Open både i 2001 og 2003.

Clijsters gjorde hele 19 upressede feil i tredjesettet. Takket være mange vinnerslag fikk hun like mange bruddmuligheter (5) som motspilleren, men den belgiske tennisstjernen utnyttet ingen av dem.

Rus satte tre av fem breakballer og vant hele 6-1 i sistesettet.

I andre sett reddet den unge nederlenderen en matchball. Clijsters ledet både 3-0 og 5-4, men tapte til slutt settet i et tie-break. Arantxa Rus hadde bare én gang tidligere i karrieren møtte en spiller ranket blant verdens ti beste spillere.

Settsifrene ble til slutt 3-6, 7-6, 6-1 i favør Rus.

Ifølge Infostrada er det første gang siden 2004 at en så høyt seedet spiller som Clisjers (andreseedet) ryker ut i andre runde av French Open.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere