Se den dramatiske velten i høydepunktene fra 1. etappe under:

Det var på den 1. etappen av årets Tour de France at hendelsen oppstå, da en kvinne skulle sende en hilsen hjem ved å vise fram en plakat langs veien da syklistene kom.

For å få tilstrekkelig med TV-tid valgte kvinnen å stå langt ute i veibanen, og forårsaket med det en voldsom massevelt. Senere har det kommet frem at manøveren kan vise seg å få store konsekvenser.

Tour de France-direktør Pierre-Yves Thouault annonserte etter hendelsen at de nå vil saksøke kvinnen for forholdet.

- Vi kommer til å saksøke kvinnen for den oppførselen hun viste, sa han til AFP.

- Vi saksøker for å vise resten av tilskuerne rundt om i løypene at slik atferd ikke på noen som helst måte er greit. Det ødelegger for alle oss andre, både ryttere og tilskuere, fortsetter Thouault.

Les også: Tilskuer forårsaket massevelt i Tour de France: - For en idiot

Var sporløst forsvunnet

Problemet var lenge at kvinnen, som angivelig skal være tysk, var sporløst forsvunnet og skal ha satt seg på flyet tilbake til Tyskland. Det var CBS Sports som meldte at kvinnen skal ha rømt landet.

Nå melder imidlertid RTL at kvinnen er arrestert og satt i varetekt i Landerneau.

RTL skriver at kvinnen risikerer en bot på 15.000 kroner, men at straffen kan øke dersom tyske Tony Martin velger å gå til sak mot kvinnen.

Les også: Hevder Frankrike-stjernens mor gikk i strupen på Pogbas familie

Tidligere har fransk presse spekulert i en mulig fengselsstraff på opptil et år, og over 100 000 kroner i bøter.

- Det irriterer meg at folk er så opptatt av å få oppmerksomhet. Tour de France er gøy og skaper begeistring, men det viktigste er rytternes sikkerhet, så her vi tilskuerne ha respekt for rytterne og holde avstand til kanten av veien, sa TV 2s sykkelekspert Mads Kaggestad underveis i rittet.

Tour de France la også ut en melding til tilskuerne på sin Twitter-konto etter hendelsen, hvor de oppfordrer mennesker langs løypa til respektere sikkerheten til rytterne.

Tilfeldighetene skulle ha det til at det var den tyske stjernen Tony Martin som kræsjet med kvinnen, før han deiset i bakken og dro med seg en større del av feltet.

Onsdag trilles det i gang med etappe 5 av det legendariske sykkelrittet, hvor Mathieu Van Der Poel leder sammenlagt.