RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forbannet Berg rett hjem

Foto: Morten Holm (Scanpix)
ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): En forbannet Henning Berg jaget på lagkameratene, klaget til Semb, og dro så rett hjem til Glasgow.

NORGE-LUXEMBOURG 1-0: Norge måtte slå Luxembourg lørdag kveld, og etter Tore André Flos scoring etter 19 minutter hadde Sembs menn egentlig full kontroll uten å imponere. Kaptein Henning Berg var heller ikke imponert.

- Vi var enige

Han manet lagkameratene til innsats uten å få respons. Etter 81 minutter gikk en forbannet Berg derfor rett ut på sidelinjen for å fortelle det han mente til landslagssjef Nils Johan Semb.

- Det jeg sa var mellom meg og Nils, sa Berg til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Semb lettet imidlertid litt på sløret.

- Jeg bad Henning om å sette i gang spissene. Og det Henning sa var at han syntes de sto for mye stille. Det var helt riktig, så vi var helt enige, sier Semb.

- Vi burde jo vunnet mer

Uansett hjalp klagingen lite. Og nettopp derfor var kapteinen så fryktelig skuffet etterpå.

- Dette var en viktig kamp. Ullevaal var fullsatt. Vi ville spille bra. Derfor er det så veldig, veldig skuffende at vi spilte som vi gjorde. Vi burde vunnet med mer enn 1-0, sa en unormalt kortfattet Berg.

- Hvorfor spilte dere ikke bedre?

- Den diskusjonen må vi ta internt, og ikke med dere i pressen, sa Berg.

Rett hjem

Rangers-spilleren hadde dårlig tid etter kampen. Kona Line Stille Berg er høygravid, og Berg skulle rekke et fly hjem til de britiske øyer allerede lørdag kveld.

Og selv om Berg ikke virket spesielt glad etter at play off-plassen var sikret, ga han følgende melding til de som har mistet troen på det norske laget.

- Det blir helt andre kamper i play off-kampene, og mot gode lag spiller vi normalt veldig mye bedre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere