AS ROMA - BODØ/GLIMT 2-2:

ROMA/OSLO (Nettavisen): For til tross for at venstreback Roger Ibañez reddet ett poeng like før slutt, mente Jose Mourinho at hans Roma fortjente seieren.

Les også: Bodø/Glimt sjokkerte Roma - Mourinhos menn reddet ett poeng i dramatiske sluttminutter

- Dommerne må forklare det

I intervjuet med Viasats Jan Åge Fjørtoft etter kampen var portugiseren kraftig irritert på kveldens dommerteam, som han mener snøt dem for to straffer.

- Hvordan vil du beskrive kveldens kamp her på Stadio Olimpico? lød spørsmålet fra Fjørtoft.

- Se, dommerne må forklare det, men de snakker ikke, svarer Mourinho.

- Hva gjorde han galt?

- Så du kampen? kontrer Mourinho.

Les også: Tre røde kort da Tottenham slapp med skrekken i Contes debut

Fjørtoft forteller at han naturligvis fikk med seg kampen, men at han ønsket å høre Roma-sjefens syn på det som skjedde.

- Kom igjen, du vet det. Så du det ikke? Si meg hva du så, sier Roma-manageren.

- Jeg kunne ikke se det, jeg satt så langt unna.

- Ikke engang på skjermen? Så du det ikke etter kampen?

Til slutt erkjenner Mourinho at Bodø/Glimt var en sterk motstander, men samtidig er han tydelig på at laget hans var det beste ute på gressmatten.

- De er et godt lag, de har gode spillere, de hadde to skudd og scoret to mål. Resultatet ble 2-2, vi skulle hatt to straffer, vi hadde fire eller fem flere sjanser til å score.

Helland:- Han har et poeng

Intervjuet med Mourinho ble naturlig nok et samtaletema i Viasat-studio.

- Det er en mann som er irritert, bitter og har litt såret stolthet, sier Pål André Helland.

- Men han har jo til hans forsvar et poeng. Hadde det vært VAR hadde 2-2-scoringen vært underkjent, men da hadde til gjengjeld Roma fått straffe i den situasjonen her, sier Helland, og peker på en hendelse hvor Brede Moe handset i eget felt.

Kollega Andrine Hegerberg er imidlertid ikke imponert over hvordan Mourinho og Roma har prestert mot Bodø/Glimt over to kamper.

For to uker siden slapp de som kjent inn seks mål i Bodø, før de torsdag kveld - med toppet lag - heller ikke klarte å slå den norske serielederen.

- Når laget ditt ikke presterer bedre enn det her over to kamper. Én ting er at de stilte opp med B-laget og at han tok på seg skylda for det, men nå er det A-laget og fortsatt to mål imot. Åtte mål på to kamper er utrolig mye, sier Hegerberg.