Divock Origi startet for Liverpool for første gang siden januar da Merseyside-laget slo AC Milan 3-2 i et fartsfylt Champions League-oppgjør på Anfield onsdag.

Les også: Torsdagens Premier League-rykter

Klopp: - Folk ser tydeligvis ikke nok fotball

Origi noterte seg for én målgivende pasning i oppgjøret og etterpå fikk han ros av manager Jurgen Klopp, som er overrasket over at det ikke kom inn bud på belgieren i sommer.

- Divock spilte en herlig kamp. Folk glemmer hvor god han er. Det er vanskelig å spille seg inn på dette laget. I sommerens overgangsvindu trodde vi det ville komme et ordentlig tilbud på ham, men folk ser tydeligvis ikke nok fotball, sier Klopp til BT Sport.

- Han er en sensasjonell spiss og han spilte virkelig bra mot AC Milan, sier tyskeren.

- Legendestatus

Også på pressekonferansen etter kampen er Klopp full av lovord om den tidligere Lille-spilleren, som kun startet seks kamper forrige sesong.

- Han er en veldig bra fyr. Han vil bli sett på som en legende når han drar. Han kunne dratt i sommer, men fotballen er sprø og folk har glemt hvor god han er.

- Det er trangt om plassen på dette laget, men jeg er virkelig glad på hans vegne i kveld, sier Klopp.

Les også: Forbannet Rekdal: - Han er rasende

Etter tre poeng i åpningskampen topper Liverpool Gruppe B, etter at Porto og Atletico Madrid spilte uavgjort i det som ser ut som en av årets tøffeste grupper.

- Kom igjen, det der var det fjerdeseedede laget vi fikk. Det der er AC Milan i god form. Det er en tøff gruppe, og den kommer til å forbli tøff. Derfor var det så viktig å vinne denne kampen. Den avgjorde ingenting, men den ga oss en ok start på en spektakulær Champions League-kveld på Anfield, sier Klopp.

Liverpool møter FC Porto på bortebane i neste Champions League-kamp 28. september. Førstkommende helg står Crystal Palace for tur i Premier League.