Manchester United måtte lørdag finne seg i å dele poengene med Everton etter en ny skuffende opptreden.

Ole Gunnar Solskjær valgte blant annet å hvile Cristiano Ronaldo fra start, og selv om portugiseren ble byttet inn med over en halvtime igjen å spille - i ledelsen 1-0 - klarte han ikke å forhindre et nytt skuffende resultat for rødtrøyene.

I ettertid har både Solskjær og United måttet tåle en god dose kritikk. Tidligere Aston Villa-spiss Gabby Agbonlahor er en av dem som har ytret sin klare mening om det Solskjær gjorde, både før og under kampen mot The Toffees.

- Ole gjorde det helt galt. Selv de siste 30 sekundene av kampen ler han og spøker på sidelinjen, samtidig som Benitez er så på og snakker til sine spillere. Det viser bare hvor fornøyd han var med et uavgjort. Manchester United burde ikke være fornøyd med et uavgjort mot Everton på hjemmebane, sier Agbonlahor til Talksport.

Les også: Ble tilbudt alkohol av Ferguson. Da kom stjernen med en advarsel

- Setter seg selv under press

Den tidligere Premier League-angriperen mener først og fremst at det var en stor tabbe å plassere Ronaldo på benken fra start.

- At Solskjær ikke startet med Ronaldo var et grep man kan gi ham sparken for. Everton har vært i god form denne sesongen. Du trenger ditt sterkeste lag når du skal ut å slå Everton, sier Agbonlahor.

Han sikter blant annet til at det å hvile sin aller største stjerne rett før en landslagspause er totalt unødvendig.

- Send en sliten Ronaldo til Portugal, det er ikke ditt problem. Bruk det beste mannskapet ditt mot lag som Everton.

- Du setter deg selv under press ved å ikke starte med ham. Han må starte. Med 700.000 pund i uka er han hentet for å prøve å vinne ligaen for Manchester United, sier Agbonlahor.

Ween: - Det er litt rart

Premier League-kommentator Espen Ween kjøper på sin side ikke Agbonlahors forklaring om at Ronaldo måtte ha spilt fra start mot et lag som Everton.

- Det er vanskelig å være bombastisk på akkurat det. Det er kanskje litt rart, men hvilke kamper er det som er enkle da? Han kunne ha hvilt ham mot Watford og så hadde det plutselig blitt trøbbel. Jeg synes ikke motstanderen har noe å si, sier Ween til Nettavisen.

Les også: Carragher hyller Salah: - Enestående

Han er imidlertid mer overrasket over tidspunktet det skjedde.

- Det er litt rart at han velger å hvile ham inn mot en landslagspause, hvor Manchester United ikke har ansvaret for belastningen de neste ukene.

- Men jeg tipper Cristiano Ronaldo har ganske mye han skulle sagt selv. Hvis han insisterer på å spille, da tror jeg han spiller. Solskjær sa jo etterpå at jeg og Ronaldo vet mer enn dere, og det gjør de. Han kan faktisk ikke spille alle kamper, selv om han har fysikken til en 22-åring, sier Ween.

Ferguson: - Alltid start med dine beste spillere

En som tilsynelatende også virker å hatt en mening om Solskjærs valg om å benke Ronaldo er Sir Alex Ferguson.

I en video publisert på tidligere MMA-stjerne Khabib Nurmagomedovs Instagram, kommer de to inn på temaet. Khabib påpeker at portugiseren ble byttet inn etter hvilen, men Ferguson er uansett klar i sin mening.

- Man skal alltid starte med sine beste spillere, sier han.

Etter kampen mot Everton måtte Solskjær selv svare for seg når det gjaldt hvorfor Ronaldo ikke startet.

- Man gjør beslutninger i løpet av en lang, lang sesong og man må håndtere spillernes arbeidsmengde. Og min avgjørelse var den riktige i dag, sa han.

- Anthony Martial gjorde det bra, han scoret et mål også. Cavani trengte minutter. Han fikk en time og kunne fått et mål etter et strålende innlegg og en stor sjanse for ham. Vi må ta de beslutningene iblant, fortsatte han.