Gå til sidens hovedinnhold

Forblir Asker uten poengtap?

Drøbak/Frogn - Asker er en av mange vriene kamper på dagens kupong. Sjekk dagens tippetips.

Det er en tøff lørdagskupong Norsk Tipping har satt sammen denne gangen, der oppgjørene er hentet fra Oddsen-ligaen og 3. divisjon. Spillefristen er klokken 15.55, og alle kampene starter samtidig.

1. Drøbak/Frogn – Asker
Drøbak/Frogn innehar femteplassen med 5-1-2 og 16 poeng. Kommer fra en flott borteseier i Moss; lå under 0-2 etter 20 min, men slo sterkt tilbake og vant tilslutt 3-2 etter at Rene Elshaug scoret seiersmålet på overtid. DIF spilte siste halvtimen med én mann mindre, noe som gjør prestasjonen ekstra imponerende. Hjemme står de med 2-1-1: slått Kjelsås (7.) og Østsiden (9.), uavgjort mot Nesodden (14.), og tapt for Kvik-Halden (6.). Har tidligere slitt med å omsette sjansene, men mot Moss var det klar forberdring på uttellingen.

Serieleder Asker står uten poengtap så langt, har 8-0-0 og 29-6 i målforskjell. Slo selveste Strømsgodset ut av cupen, og selv om det ble exit i neste runde mot Vålerenga, har Asker for alvor gjort seg bemerket innen fotball-Norge. Borteformen er det selvsagt ingenting å si på: 4-0-0 og 16-3: vunnet over Moss (11.), Kjelsås (7.), Molde 2 (10.) og Birkebeineren (12.). Har altså spilt mot overkommelig motstand på bortebane så langt, men i kampen mot DIF kommer formen deres virkelig til å bli satt på prøve. Før eller siden vil Asker selvsagt avgi poeng, men vi tror de drar fra Frogn med hvertfall ett. UB

2. Gjøvik – Frigg
I Gjøvik FF (10.) fortsetter nedturen, har gått fra å vinne tre på rad til å tape fire strake. Forrige runde resulterte i 0-1 borte mot Fram Larvik (5.), noe som i følge kamprapportene var fullt fortjent. Ikke vunnet en kamp siden 2-0 seieren over Harstad (8.) for litt over en måned siden. Står med totalt 3-0-5, og er nødt til å gjøre drastiske forandringer for å komme tilbake på vinnersporet.

Frigg er med sine ni poeng på niendeplassen, og sesongen har vært skuffende så langt. Greide ikke å slå svakt plasserte Bossekop (13.) hjemme forrige helg, i en kamp der mange av de samme problemene gjentok seg for Frigg: triller ballen mye langs bakken og har en offensiv stil, men sliter i den siste fasen mot mål og sløser med sjansene.

To lag som er ute av form og vanskelige å bedømme. Vi tror likevel Gjøvik skal ha et visst overtak. HU

3. Fløy FK – Arendal
Fløy FK falt ned til jumpolassen etter forrige helgs tap borte mot Fyllingsdalen (4.). Har sanket kun fem poeng, og de sju første kampene har bare gitt én seier, to uavgjorte og fem tap. Tilstanden begynner virkelig å se ille ut for trener Joey Hardarsson, som måtte i krisemøte med sportslig utvalg etter nok et tap. Har ikke vunnet siden 1. mai, da de slo Sandnes Ulf ut av cupen, og vi må tilbake til 20. april for å finne forrige ligaseier. Laget fra Flekkerøy har kjempet i toppen avdivisjonen i flere sesonger på rad, men ser ut til å havne i motsatt ende i år.

Arendal (13.) er inne i en god periode, hvor de har sikret seg seks poeng i de siste to kampene: borte over Ålgård (11.), og hjemme mot Fana (12.). Laget har heller ikke har sluppet inn mål på disse kampene. Men står likevel med 2-0-6 og 6-15, så de har fremdeles mye å jobbe med. Sliter fremdeles med skader. Venstrebacken Steven Cardoso er blitt omskolert til spiss, Arendal har tre mann på topp som er ute, men Cardoson har gjort sakene sine bra med scoringer i to kamper på rad. Jaran Jørgensen (f) må sone karantene, mens Brunn Henriksen (a), Knutsen (k), Rnkovic (a) og Frivold (f) fremdeles er skadet. Kai Risholt er klar for spill for Arendal, og han blir helt klart et positivt tilskudd. Dagens duellanter har spilt to treningskamper mot hverandre før seriestart, som endte med seier til hvert av lagene.

Et ordentlig bunnoppgjør dette: Fløy er i store vansker, mens Arendal har tatt to på rad. Vi tror likevel at Fløy tar årets andre seier. H

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

4. Nest Sotra – Arna Bjørnar
Nest Sotra ligger på en sterk tredjeplass med 5-2-1 og 17 poeng. Er som vanlig solide på hjemmebane, 4-0-0 : vunnet over Ålgård (11.), Notodden (6.), Viking 2 (10.) og Åsane (2.). Spesielt forrige helgs nedsabling av Åsane var imponerende. Laget fra Sotra har faktisk ikke tapt på Ågotnes siden 5.mai i fjor. Eneste tap kom borte mot serieleder Vindbjart, og var på hele 1-5. Trener David Nielsen har forsterket årets tropp med blant annet Kittiphong Pluemjai, men både han Stein-Eirik Strømsnes er skadet og stiller ikke i dag.

Arna-Bjørnar har vært en positiv overraskelse i avd. 3. Laget som i fjor spilte i 3. divisjon står med 15 poeng etter syv kamper. Er et lag som både scorer og slipper inn lite med mål, totalt har det blitt 5-0-2 og 6-5 i målforskjell. Altså vært involvert i svært målfattige kamper, men likevel kommet godt ut av de fleste. Borte har de 2-0-2: vunnet over Fyllingsdalen (4.) og Fana (12.), mens de ble tap i Åsane (2.) og Ålgård (11.). Kommer til å stille seg defensivt ute på Ågotnes, i en kamp hvor laget som har scoret nest mest skal bryte igjennom forsvarsmuren til laget som har sluppet inn minst. Nest Sotra er favoritter, og selv om Arna Bjørnar kan være kapable til å ta poeng, tror vi det ender med hjemmeseier. H

5. Notodden – Vindbjart
Notodden har etter fire strake tap tatt poeng i tre på rad: seier over Ålgård (11.) og Viking 2 (10.), poengdeling mot Egersund (7.). Har totalt 3-1-4, alle seierne er mot lag på nedre halvdel, og ser ut til å slite mot de på øvre. Ikke vært spesielt gode hjemme i Notodden, 1-1-2, hvor de har tapt mot Fløy (14.) og Vidar (8.), og delt poeng med Egersund.

Vindbjart har inntatt førsteplassen, men det skiller bare fire poeng ned til Notodden på sjette. Kun tapt én kamp, hjemme mot Fyllingsdalen (4.), men har nå tatt tre på rad og står med 5-1-1. Bortestatistikken er upåklagelig, 4-0-0, vunner over Vidar (8.), Brann 2 (9.), Fløy (14.) og Arendal (13.). Alle fire kampene har altså vært mot lag på nedre halvdel, og vi tror Vindbjart får det mye tøffere i dagens kamp. HU

6. Åsane – Fyllingsdalen
Åsane gikk på årets første tap forrige helg mot Nest-Sotra (3.), men ligger godt an som nummer to med 19 poeng og 6-1-1. Havnet på tredjeplass plass i fjor, og var et godt stykke unna Vard Haugesund på opprykksplassen. Har i år forsterket laget med blant andre Alex Valencia, og viser at de kan ta steget helt opp. Står med 4-0-0 og 10-1 hjemme på Myrdal: Arna-Bjørnar (5.), Viking 2 (10.), Vidar (8.), og Notodden (6.) ble alle sendt hjem uten poeng.

Fyllingsdalen (4.) er i god form om dagen, laget har nå spilt fem kamper uten tap. Fire av disse har endt med seier: slått Fløy (14.), Arendal (13.), Vindbjart (1.), Ålgård (11.). Delte poeng med Fana (12.). Står med 5-1-2 totalt og 2-1-1 på bortebane. Motstanden har i utgangspunktet vært overkommelig, men slo serieleder Vindbjart på bortebane, og vi tror de kan ta poeng i dag også. Magne Nilsen (m) soner karantene, og Eivind Røed er ute med skade. HU

7. Skedsmo – Nardo
Skedsmo ligger nest sist i avd. 4, har fire poeng med 1-4-3. Plukket mer poeng på bortebane (1-3-0) enn hjemme (0-1-3). Undertegnede tippet laget nord og ned forrige helg i bortemøtet med Levanger. Og selv om trønderne presset på gjennom hele kampen, kunne Skedsmo tatt alle tre like før slutt, men skuddet smalt på feil side av stolpen. Kampen endte 0-0. Hjemme har de spilt uavgjort mot Rosenborg 2 (11.), og tapt for KFUM Oslo (2.), Tromsdalen (1.), og Senja (12.)

Nardo tapte hjemme mot tabelljumbo Lørenskog (14.) forrige lørdag, men ligger tross tapet på fjerdeplass. Har totalt 4-2-2 og 1-2-1 borte: slått Grorud (6.), delt poeng med Byåsen (8.) og KFUM Oslo (2.), mens tapet kom i Levanger (3.). Trondheimsklubben har hentet Odd Grenland spiller Mathias Lia Carlsen, som to ganger er blitt kåret til årets juniorspiller for Skiensgutta.

Skedsmo har vært bedre borte enn hjemme, og Nardo kommer fra en skuffende forestilling hjemme mot Lørenskog. Helgardering må til. HUB

8. Skeid – Oslo City
Så er vi over i 3. divisjon. Vi starter med toppoppgjøret i avd. 1 mellom Skeid og Oslo City. Det skiller bare ett poeng mellom lagene etter ni kamper. Skeid har totalt 6-2-1, kun tapt borte mot serieleder Oppsal. Har 3-1-0 hjemme: uavgjort mot Rustad (9.), vunnet over Fredrikstad 2 (7.), Nesodden 2 (11.) og Sparta Sarpsborg (10.).

Oslo City er i storform, har vunnet seks på rad og ikke tapt siden slutten av april. Det skal sies seierne har for det meste kommet mot lag fra nedre halvdel, men knuste også serieleder Oppsal 7-2 på hjemmebane. På bortebane har de 3-0-1, tapt mot Fredrikstad 2 (7.), vunnet over Rustad (9.), Sparta Sarpsborg (10.) og Nesodden 2 (11.). City slo dagens motstander 3-1 i første runde i cupen.

Vi tror Skeid kommer til å få mange markeringer på grunn av navnet, men i realiteten ser kampen helt åpen ut. HB

9. Alvdal – Brummendal
Alvdal på femteplass har vært en positivt overraskelse i år. Mange eksperter spådde en sesong lik de to foregående - som et av bunnlagene som må slåss for å unngå nedrykk. Men etter ni runder har de sanket 16 poeng med 5-1-3. Vært bedre borte (4-0-1) enn hjemme (1-1-2), men det har sin forklaring i kampoppsettet; kun spilt borte mot lag fra nedre halvdel, mens de hjemme har møtt lag fra øvre.

Serieleder Brummendal rykket ned i fjor, og prøver å gjøre oppholdet sitt i 3. divisjon så kort som mulig. Ligger godt an så langt: kun tapt borte for Ham-Kam 2 (7.) og har 1-2-1 på tur: slo Fart (11.), uavgjort mot Lillestrøm 2 (3.) og Ottestad (4.). Står med totalt 6-2-1.

Alvdal har imponert og plukker jevnt med poeng, men vi tror et forsterket Brummendal blir hakket for store i dagens kamp. B

10. Jevanker – Holmen
Nok et toppoppgjør i 3. divisjon. Jevnaker ligger på andreplass, tre poeng bak dagens motstander. Ikke tapt en kamp siden april og har totalt 7-1-1, med 3-1-1 på Jevnaker stadion: slått Nordre Land (11.), Raufoss 2 (13.) og Modum (4.), delt poeng med Asker 2 (10.).

Serieleder Holmen er ubeseiret med 8-1-0. Fire bortekamper har resultert i fire seiere og 14-4 i målforskjell. Sluppet inn færrest med mål i avdelingen, og bare Jevnaker har scoret flere fremover (29-8).

Holmen er knappe favoritter, men vi tror det kan svinge begge veier. HB

11. Ørn Horten – Urædd

Ørn Horten rykket ned fra Oddsen-ligaen i fjor, men sjansene for en kjapp retur er gode. Ligger på førsteplass med 7-0-1 og 21 poeng. Tapet kom mot Larvik Turn (4.). Leverte i følge trener Jørgen Jalland årsbeste da Runar (9.) ble slått 4-0 på bortebane forrige helg. Hjemme på Lystlynden har de tatt fire av fire: mot Notodden 2 (13.), Pors Grenland 2 (7.), Tollnes (10.) og Skarphedin (14.)

Urædd befinner seg på sjetteplassen med 13 poeng. Greide uavgjort hjemme mot Sandefjord 2 (2.), men har ellers kun tatt poeng mot lagene på nedre halvdel. Har totalt 4-1-3 og 2-0-2 på bortebane: tapt for Runar (9.) og Flint (5.), vunnet over Notodden 2 (13.) og Solberg (12.).

Ørn Horten vil tilbake til Oddsen-ligaen og bare seier er godt nok i dag. Vi tror ikke Urædd greier å stå i mot ambisjonene til hjemmelaget. H

12.Vadmyra – Varegg
Vadmyra er tilbake i 3. divisjon, ligger på en foreløpig tredjeplass med 5-1-4. Resultatene viser at de har vært variable; spilte 4-4 mot serieleder Florø hjemme, men har også tapt mot svakt plasserte Voss (13.) borte. Laget scorer i tillegg litt for lite med mål til å henge med helt i toppen.

Varegg ligger på plassen over dagens motstander, har totalt 7-1-1 og 22 poeng. På bortebane er de uten tap: 3-1-0: uavgjort mot Sogndal 2 (10.), seier over Radøy/Manger (12.), Tornado Måløy (8.) og Voss (13.). Varegg kommer med fire strake seire, og er nok ivrige på å revansjere tapet Vadmyra påførte dem i cupen.

Vadmyra vant 2-0 over Varegg i cupen for litt over en måned siden, men dagens kamp ser helt åpen ut. HB

96-rekker
1.B
2.H
3.H
4.H
5.HU
6.HU
7.HUB
8.HB
9.B
10.HB
11.H
12.HB

Klikk her for å levere vår 96-rekker

384-rekker
1.UB
2.HU
3.H
4.H
5.HU
6.HU
7.HUB
8.HB
9.B
10.HB
11.H
12.HB

Klikk her for å levere vår 384-rekker

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken