Nicki Bille Nielsen og lagkameratene får igjen lov til å bruke Twitter på samlinger med det danske landslaget.

Tirsdag opphevet Morten Olsen forbudet mot å bruke mikrobloggtjenesten under landslagssamlinger. Det var en populær avgjørelse blant spillerne.

Ajax-profilen Nicolai Boilesen er ikke i tvil om hvem som kommer til å være mest aktiv blant spillerne foran VM-kvalifiseringskampene mot Malta og Armenia.

- Vi har jo Nicki Bille (Nielsen), som er veldig glad i sine tweets. Han kan ikke la telefonen ligge i særlig lang tid. Hvis jeg skulle tippe, ville jeg satt pengene mine på at Nicki kommer til å tvitre mest, smiler Boilesen.

Det tror også Kasper Schmeichel.

- Det er kult at vi har fått lov til å gjøre det, og jeg tror spesielt Nicki Bille er glad for at Twitter er blitt lov, sier målvakten.

En annen aktiv tvitrer på det danske landslaget er midtstopperen Jores Okore.

- Det er deilig at vi har litt mer frihet, sier han.

Det var landslagssjef Olsen som ba Det danske fotballforbundet om å tillate Twitter.

- Jeg tror en del av spillerne har gjort sine erfaringer. Både negative og positive. Nå er det blitt dagligdags for noen av spillerne, og de skal få lov til å bruke det fordi de er bevisste på hva det handler om. Jeg vet godt at det er populært, men vi skal passe på. Vi er en gruppe, og vi representerer det danske fotballandslaget, sier Olsen. (©NTB)