RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forfallene strømmer på

Sist oppdatert:
MARIENLYST: (TV 2 Nettavisen) De norske forfallene strømmer inn til Nils Johan Semb foran Luxembourg -kampen. Kun 16 spillere gjennomførte den første samlingen med landslaget på Marienlyst i Drammen.

Med seriestart i de ulike ligaene i Europa kom også skadene på rekke og rad på landslaget. Fra før var John Carew, Ole Gunnar Solskjær og André Bergdølmo uaktuelle til lørdagens kamp mot Luxemburg. Carew har selv meldt forfall, Solskjær er nyoperert, mens Bergdølmo soner karantene på grunn av tre gule kort.

Usikker

I tillegg har Steffen Iversen meldt forfall. Også Ronny Johnsen er skadet og blir neppe klar til lørdag. Dessuten er Henning Berg igjen i Skottland fordi hans kone venter barn de nærmeste dagene.

- Situasjonen rundt Berg er usikker. Vi har en kontinuerlig dialog, men det som er sikkert er at han blir i Skottland til etter fødselen, sier Semb.

Med alle forfallene begynner det å bli tynt i landslagsrekkene.

- Vi kaller høyst sannsynlig inn en erstatter i troppen, sier Semb.

Men han er ikke bekymret for at stallen skal bli så tynn at Norge vil få problemer mot Luxemburg på lørdag.

- Nei, stallen er god nok. Vi har mange klassespillere her. Hvis du ser på laget som spilte godt mot Portugal er størstedelen av disse her i dag også, sier Semb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere