RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forhandler fortsatt om Hoset

Foto: Dag Langerød (TV 2 Nettavisen)
Sist oppdatert:
Agent Einar Baardsen jobber på spreng for å få en avtale i boks med en engelsk toppklubb for Magne Hoset.

- Vi er fremdeles i forhandlinger med en engelsk toppklubb, men foreløpig kan jeg ikke si noe av utfallet av hensyn til forhandlingsfasen, sier Einar Baardsen til TV 2 Nettavisen mandag formiddag.

Ukjent klubb

Det var forrige uke det ble kjent at en klubb fra Premier League ønsket å hente Magne Hoset til England. Ifølge Einar Baardsen dreier det seg om en klubb på øvre halvdel av tabellen. Og øvre halvdel av tabellen i Premier League ser for øyeblikket slik ut: Arsenal, Manchester United, Chelsea, Charlton, Liverpool, Fullham, Newcastle, Birmingham, Southampton og Aston Villa.

Ifølge Romsdals Budstikke har Everton hatt Hoset i kikkerten tidligere. Chalton skal også være nevnt i forbindelse med Hoset. Men Einar Baardsen holder kortene tett inntil brystet, og vil ikke si hvilken klubb det dreier seg om.

- Vi ønsker ikke å gå ut med navnet på klubben om det ikke skulle bli noe av overgangen, sier Baardsen til TV 2 Nettavisen.

Forhandlinger
- Men alt jeg kan si foreløpig, er at vi er i forhandlinger, men jeg vet ikke når en avgjørelse vil falle, fortsetter FIFA-agenten.

Molde har tidligere gitt uttrykk for at de er villig til å selge Hoset om det rette tilbudet skulle dukke opp.

Magne Hoset er for tiden på treningsleir med landslaget i Hong Kong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere