RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forhandler om Iversen

Sist oppdatert:
Vålerenga er i forhandlinger med Olympiakos om en overgang for Steffen Iversen. Blir ikke klubbene enige spiller Iversen mot Ham-Kam lørdag.

Olympiakos har sendt inn et bud til Vålerenga vedr. en overgangssum for Steffen Iversen

- Olympiakos sendte inn et bud på Steffen i dag, som betyr at vi er i forhandlinger om en overgangssum for Steffen. Men, budet er foreløpig for lite. Steffen er også informert om budet, forklarer Kjetil Siem ovenfor Vålerengas hjemmeside.

Vålerenga-direktøren hadde en prat med Steffen Iversen i dag

- Jeg hadde en fin prat med han tidligere i dag, der jeg informerte han om budet. Han var også enig i at det var for lite, og vi har stor forståelse oss i mellom. Men, han må også få lov til å vurdere sin egen framtid. Han blir blant annet pappa i desember, og det kan være greit å ha en klarhet i hvor han befinner seg da, sier Siem.

- Spiller han mot Ham-Kam?

- Når budet er for lite, slik det står seg nå, fortsetter vi som vanlig. Steffen er derfor klar for kampen mot Ham-Kam, og gleder seg veldig til det, sier Siem til vif.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere