*Nettavisen* Sport.

Forhandler om Kaká

Foto: AFP Photo

Men brassen vil bli i Milano ut karrieren.

14.01.09 16:13

En delegasjon fra Manchester har nå reist til Milano for å forhandle om en eventuell overgang for superstjernen fra Brasil. Ifølge BBC har Eastlands-klubben lagt inn et svimlende bud på hele 100 millioner euro.

Kaká kan også vente seg en kraftig lønnsforhøyelse. Det er ventet at City vil tilby midtbanespilleren en ukelønn på hele fem millioner kroner. Den italienske tv-kanalen Mediaset hevder at City vil gjøre alt for å sikre seg underskriften til brasilianeren, som ble kåret til verdens beste fotballspiller i 2007.

- Jeg vil bli gammel her
Manchester City har så langt ikke kommentert spekulasjonene, men en talsmann for klubben uttalte nylig til BBC Radio at klubben har over 70 forskjellige spillere i søkelyset.

I mellomtiden kan styreleder Adriano Galliani i AC Milan bekrefte at det har vært forhandlinger mellom partene. Galliani skal tirsdag ha møtt representanter fra Manchester.

Men uansett hvor mye steinrike City er villige til å legge på bordet for å sikre seg brassen, skal de nok se langt etter 26-åringen.

- Så lenge klubben har de høye ambisjonene som de har, vil jeg alltid være i Milan, sier Kaká ifølge Sky Sports.

Spillfordeleren innrømmer også at det er et mål han ennå ikke har nådd i den italienske gigantklubben,

- Jeg vil bli gammel her, og målet mitt er å en dag bli kaptein for klubben.

Kaká har kontrakt med milanoklubben ut 2013.

Flere milanesere?
Avisen melder også at City jakter flere stjerner i Milano. Midtbanespilleren Gennaro Ivan Gattuso, samt den aldrende brasilianske keeperen Dida, skal også være aktuelle for Premier League-klubben.

Serie A-giganten kjøpte Kaká fra Sao Paulo i 2003. Han har i løpet av tiden i Italia vunnet ligaen, Champions League og VM for klubblag.

Blir overgangen et faktum, vil Kaka bli tidenes dyreste fotballspiller. Zinedine Zidane innehar foreløpig den rekorden, da han i 2001 signerte for Real Madrid fra Juventus i en avtale verdt 650 millioner kroner.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.