RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlater Brann

Kampen med Erlend Hanstveit på venstrebacken ble for tøff for australieren.

(iBergen.no) Først var det Ramiro Corrales som ga opp og dro hjem i kampen om venstrebackplassen i Brann. Nå kaster også Michael Thwaite inn håndkleet.

Les mer:Her er den «nye» Branndrakten.

Brann-spillerne ble på spillermøtet i Florø onsdag formiddag orientert om at Thwaite er på vei tilbake til australsk fotball. En utlånsavtale med Melbourne Victory er nettopp ferdigforhandlet, melder klubbens hjemmeside.

Enig om utlånsavtale
Den tidligere Wisla Kraków-spilleren har fått minimalt med spilletid i Brann, og signaliserte derfor overfor sportssjef Roald Bruun-Hanssen at han ønsket en retur til Australia. Nå er sportssjefen blitt enig med Melbourne om betingelsene for en utlånsavtale fra 1. juli til ut februar 2009 når den australske sesongen avsluttes.

- Vi jobber med å avslutte saken nå, og forventer å komme i havn. Betingelsene er OK, det handler bare om å få den siste bekreftelsen fra klubben der nede på faks eller mail, sier Bruun-Hanssen til Brann.no.

Vil vurdere erstatter
Brann kommer ifølge klubbens hjemmeside ikke til å foreta seg noe umiddelbart i forhold til en erstatter, men frem til overgangsvinduet åpner vil det bli gjort en vurdering i forhold til behovet for enda en venstreback.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere