RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlater bunnlaget

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Wigan har akseptert et bud på Charles N'Zogbia.

Den franske midtbanespilleren Charles N'Zogbia blir trolig klar for Birmingham i løpet av kort tid. Spilleren har i lengre tid vært misfornøyd med situasjonen i sin nåværende klubb Wigan.

- Wigan kan bekrefte at vi har akseptert et forbedret bud på N'Zogbia fra Birmingham. Budet matcher det klubben mener at spilleren er verdt, skriver Wigan på sin nettside fredag.

24-åringen ble hentet til engelsk fotball av Newcastle, men forlot Tyneside-klubben til fordel for Wigan i 2009. Han har spilt 54 kamper og scoret fire mål for klubben siden overgangen.

Spekulasjonene i rundt spilleren har vært mange i sommer, og både Sunderland og Marseille skal også ha forhørt seg om midtbanespillerens tjenester, uten å ha kommet med bud.

Birmingham har også tidligere prøvd å hente franskmannen, men fikk da avslag på grunn av at summen som ble tilbudt var for lav.

Nå gjenstår det for N'Zogbia å bli enig med Birmingham om de personlige betingelsene før overgangen går i boks.

Wigan har fått en marerittstart på årets sesong, og tapte 4-0 for nyopprykkede Blackpool i serieåpningen. Det forsmedelige tapet ble fulgt opp med et 6-0-tap for Chelsea i neste runde.

Sjekk siste fotballnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere