Forlater Molde

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/SCANPIX

José Mota fikk et tilbud det var vanskelig å si nei til.

Molde leier etter all sannsynlighet ut spissen José Mota til den koreanske toppklubben Suwon Samsung Bluewings Football Club ut 2010-sesongen.

Alle paipirer er fortsatt ikke underskrevet, men Molde opplyser selv om at de håper overgangen går i orden i løpet av kort tid.

- Koreanerne har tilbudt Jose en avtale som etter det jeg forstår er vanskelig å takke nei til. Det er klart at Jose hadde vært bra å ha for oss denne sesongen, men jeg har godt håp om at vi klarer å erstatte ham med et par gode spillere, så jeg er ikke urolig, sier Kjell Jonevret til moldefk.no.

- Vi hadde aldri gått med på denne avtalen om vi ikke hadde trodd at vi skulle komme styrket ut av dette, fortsetter han.

Ifølge rbnett.no kom nyheten om overgangen først ut på en rekke asiatiske nettsider. Både den koreanske klubben, og asiatiske fotballforbundet har omtalt overgangen lørdag.

Suwon er en ny klubb, og ble stiftet i 1995 av elektronikkgiganten Samsung. Laget har vunnet den koreanske ligaen tre ganger. I 2008 vant de både serien og ligacupen i hjemlandet.

Mota ble hentet til Molde sommeren 2008 fra dansk fotball.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag