RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Formel 1-stjerne sov - ble frastjålet verdier for tre millioner kroner


35 år gamle Button er britisk og kjører for McLaren, men er bosatt i Monaco. I 2009 vant han formel 1-mesterskapet sammenlagt
35 år gamle Button er britisk og kjører for McLaren, men er bosatt i Monaco. I 2009 vant han formel 1-mesterskapet sammenlagt Foto: Reuters/NTB Scanpix
Sist oppdatert:
Den britiske formel 1-føreren Jenson Button og hans kone Jessica ble ranet mens de lå og sov i sitt hus på den franske Rivieraen.

To menn brøt seg inn i huset natt til tirsdag, skriver BBC. De to ble frastjålet verdier for over tre millioner kroner. Det meste var smykker, deriblant Jessicas giftering.

Paret leide ifølge Buttons talsmann en villa sammen med flere venner i Saint-Tropez da innbruddet skjedde. Han forteller at de tror ranerne brukte en bedøvende gass for at gjestene ikke skulle våkne.

Samtlige i huset kom fra hendelsen uskadd, men er «ikke overraskende litt oppskaket».

– Politiet har sagt at disse innbruddene er et stadig større problem i regionen. Ranerne har gått så langt at de sender gass gjennom air condition-systemet før de bryter seg inn, sier talsmannen ifølge BBC.

35 år gamle Button er britisk og kjører for McLaren, men er bosatt i Monaco. I 2009 vant han formel 1-mesterskapet sammenlagt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere