RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Formsvikt, ikke tillitskrise for Tarik

Sist oppdatert:
Praha (NTB): Tarik Elyounoussi spiller lite i Hoffenheim for tiden, men han frykter ikke at han har mistet klubbtrenerens tillit.

– Nei, dette er ingen krise. Jeg har vært med en god stund og vet hva det dreier seg om. Formen min er ikke helt på topp for tiden, og da er det ikke så rart at jeg ikke får spille, sier 25-åringen til NTB.

Han skryter av trener Markus Gisdol, som både kommuniserer godt med spillerne og er flink til å inkludere alle.

– Jeg samarbeider godt med treneren og får gode tilbakemeldinger. Han bytter også på laget. Nå har det vært et par kamper hvor jeg ikke har spilt. Jeg må bare være klar når jeg får sjansen, sier Elyounoussi.

Sliten

Det er lenge siden han hadde pause fra fotballen, og han tror det kan ha gått ut over formen.

– Jeg har ikke vært på topp på en stund. Jeg var veldig sliten før jul. Så fikk vi en liten ferie, og jeg samlet overskudd. Deretter var jeg pigg i de første kampene i vårsesongen, siden har det vært en fallende kurve, sier han.

– Nå jobber jeg med å snu det. Når skarpheten er på plass, og snerten i beina, ville det være kjipt ikke å få være med. Det er bare å trene og komme i form.

Ny giv

Elyounoussi har vært på banen i 13 av Hoffenheims 23 seriekamper denne sesongen og spilt 707 av 2070 mulige minutter. Søndag ble det 6-2-seier over Wolfsburg uten hans medvirkning.

– Dette er min første sesong i Bundesliga, og jeg har fått spille en del. Dette er en stor liga, og jeg må få komme inn i det. Nå er jeg på landslagstur i Tsjekkia, og det blir en ny atmosfære. Et lite avbrekk kan hjelpe godt, sier han.

– Det er en del kamper igjen i sesongen, og jeg vil være med å bidra.

Første sjanse til formutløsning kommer i landskampen mot Tsjekkia onsdag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere