*Nettavisen* Sport.

Formtopp eller Aetat i Start

Start-trener Tom Nordlie krever formtopp av spillerne sine etter ferien. - Hvis ikke kan de ringe til Aetat.

01.07.05 16:37

Både Start og Tromsø kommer til å teste spillernes form etter fotballpausen etter helgens runde.

- Spillerne hadde gått fram på testene i januar: Jeg forventer framgang nå, hvis ikke kan de ringe til Aetat, sier Nordlie litt spøkefullt og litt alvorlig til Varden.

Andre klubber sikrer ferieformen med pulsklokker (Molde), inngår en avtale med hver enkelt (Brann) og legger opp til obligatorisk fjelltur (Aalesund).

- Spillestil har null å si hvis man ikke jobber knallhardt. Så enkelt er det. Det er alltid noen som tror at det finnes en snarvei til bedre resultater. Jeg kan love at de vil merke at den snarveien blir en lang omvei, advarer Nordlie spillerne sine før den siste kampen mot Fredrikstad søndag.

Landslagsforsvarer Bård Borgersen er en av dem som har fått høre det under Tom Nordlies suksesstid i Kristiansand.

- Bård var den spilleren som var i fysisk dårligst form: Han og de litt mer rutinerte skal fungere som kontinuitetsbærere. Derfor er det viktig at disse blir pisket rundt, mener den tidligere Odd-, Vålerenga- og Sandefjord-sjefen.

Ps: Ifølge Start-fysioterapeut Rune Magnussen er både Fredrik Strømstad og Lars Martin Engedal tvilsomme til Fredrikstad-matchen. Magnussen sier til TV 2 Nettavisen at Engedal ble stemplet på fredagens trening, mens Strømstad fikk en liten hjernerystelse i cuptapet for Vålerenga. Fra før er Bala Garba langtidskadd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.