RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fornøyd med delt trenerløsning

Sist oppdatert:
Som det eneste laget i Tippeligaen har Lyn hatt to likestilte trenere denne sesongen. Klubben er godt fornøyd med ordningen, og fortsetter praksisen på det.

Hans Knutsen og Espen Olafsen har delt ansvaret denne sesongen. Det har resultert i sjetteplass i serien, og plass i cupfinalen.

Lyn-direktør Morgan Andersen har ingen planer om å rokkere ved ordningen.

Bra!
- Vi synes det har fungert bra vi. Og vi er innstilt på å fortsette med to trenere. Nå kommer vi til å evaluere sesongen etter at vi er ferdige med cupfinalen.

- Vi har jo i og for seg fem trenere i klubben. I tillegg til de to hovedtrenerne har vi én keepertrener, én fysisk trener og én som har hatt ansvaret for individuell trening, sier Andersen til TV 2 Nettavisen.

Også Hans Knutsen er godt fornøyd med ordningen.

- Espen og jeg samarbeider veldig godt. Og vi gikk jo inn i et treårs-prosjekt i fjor. Det har vi lyst til å fullføre. Vi har ikke fått noen signaler om noe annet heller, sier Knutsen til TV 2 Nettavisen.

Fornøyd med sjette
Til tross for at Lyn lå og vaket rundt medaljeplass store deler av sesongen, endte laget nede på sjetteplass. Men Lyn-treneren er ikke skuffet over det.

- Tatt i betraktning at vi har en rimelig ung spillergruppe så bør vi være fornøyde med det vi har prestert. I alle fall når vi hele tiden har vært med å kjempet om medalje. Og de eldre gutta har sagt at de er stolte av den prestasjonen vi har gjort i år, sier han.

Godt fundament
Morgan Andersen støtter treneren i den tanken.

- Vi hadde som mål foran sesongen at vi skulle klare en Royal League-plass. Det var vi veldig nære med å klare, men vi er i cupfinalen i stedet. Vi bør være brukbart fornøyd med det.

- Jeg føler vi har bygget et godt fundament til senere sesonger, sier Andersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere