RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Fornøyd med Kvarme-debut

Sist oppdatert:
Bjørn Tore Kvarme fikk sin re-debut i RBK-trøya mot FC Köbenhavn fredag. Trener Per Joar Hansen var meget godt fornøyd med Kvarmes spill - tross 1-2-tap.

Kvarme har ikke spilt for Rosenborg siden den berømmelige Milan-kampen høsten 1996. Fredag var han tilbake i den hvite trøya med bravur.

- Det gikk meget bra med Bjørn Tore. Han blir en solid forsterkning for oss. Vi tok ingen sjanser med hensyn til skaden hans, og tok ham av ved pause, forteller RBK-trener Per Joar Hansen til TV 2 Nettavisen.

Rosenborg tapte sin andre kamp på La Manga, da FC Københanv seiret 2-1. Tidligere i uka ble det 1-3 for Brann.

Alvaro Santos ga FC København ledelsen før pause.

Rett etter pause utlignet Daniel Braaten for Rosenborg etter en flott pasning fra Thorstein Helstad. Men gleden varte bare i tre minutter, for da skoret Sibusiso Zuma seiersmålet for laget fra Kongens by.

Rosenborg var noe uheldig mot slutten av kampen, da laget produserte store nok sjanser til å kunne utligne.

- Det var en jevn fotballkamp som bølger veldig mye fram og tilbake. Det var også ganske jevnt i sjanser. Vi legger ikke mer i kampen enn at det er midt på vinteren. Nå skal det naturligvis legge stil at vi ikke liker å tape fotballkampen.

- Men det som er positivt for oss er at vi er i framgang, og her begynt å få tilbake folk fra skader. Vi har lenge slitt med en voldsom skadesituasjon, men nå begynner det å lysne, sier Hansen til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere