RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fornøyd med Suarez-dommen

Foto: Clive Mason (Getty / All Over Press)
Sist oppdatert:
Manchester Uniteds manager mener også at Liverpool bør droppe anken.

Liverpools uruguayanske stjernespiss, Luis Suarez, fikk åtte kampers utestengelse for rasistisk hets mot venstreback Patrice Evra i Manchester United.

Episoden skjedde da lagene møttes i oktober. Dommen kom først rett før jul.

Liverpool, manager Kenny Dalglish og medspillerne til Suarez har alle gått ut med kraftig kritikk av dommen. En dom som for øvrig kan sette presedens for saken mot John Terry, som er anklaget for rasistisk hets mot QPR-stopperen Anton Ferdinand.

Nå snakker sir Alex Ferguson for første gang om Suarez-dommen.

- Vår støtte til Patrice var åpenbar fra første stund og den er fortsatt den samme. Saken er over og jeg synes vi skal være fornøyde med hva de (FAs uavhengige kommisjon) har konkludert med. Dette handlet ikke om Manchester United og Liverpool i det hele tatt - dette var en individuell situasjon hvor én person ble utsatt for rasistisk hets, sier Ferguson ifølge The Guardian.

Liverpool venter fortsatt spent på at kommisjonen skal frigi sin fulle begrunnelse før man vurderer hvorvidt en anke skal sendes inn. Alle tegn tyder imidlertid på at anken vil bli sendt.

Anker Liverpool, er det også en fare for at utestengelsen forlenges.

- Patrice fikk en utestengelse for en hendelse hos Chelsea, selv om ingen andre enn en banemester og vår fysiske trener var til stede. Han fikk fire kamper og vi måtte vente i to uker på at bevisene skulle komme fram. Vi var ganske overraskede over dette. Fire kamper? Vi mente at det var langt over grensen for en mindre hendelse. Men det skjedde og det er ingenting du kan gjøre med det, vet du, mener Uniteds skotske manager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere