RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fornyet tillit!

bjerke 11.5.08
bjerke 11.5.08 Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Fredrik Persson fikk ingen seier bak vår banker Chat Chip i går, men i V4-løpene på Åby i dag tror vi han reiser kjerringa!

Sportspills meny tirsdag:
Lunsjtrav Forus: Suksessen fortsetter

Oddstips 1: Lille har kapitulert

Oddstips 2: United hviler stjernene

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til Åby i Sverige og på Forus her hjemme, mens det på kvelden tilbys spill til dobbel V5 på Momarken her på berget og V65 på Axevalla travbane i Sverige. Vi har som vanlig tips til alle stevnene på tirsdagene, og i lunsjen på Åby i Sverige stoler vi på en meget flott 3-åring som har fått to løp i kroppen etter lang pause i regi Fredrik Persson.

Vi snakker da om 11 Encore Zon i V4-1 som det gikk det store ord om som 2-åring hos Per Nordstrøm, og etter debuten med seier på sterke 17,4 ble ikke rapportene rundt Broadway Hall–sønnen noe mindre. Diverse helseproblemer satt en liten stopper for en bra 3-års sesong, men nå har Encore Zon fått to løp i kroppen i regi Fredrik Persson der han har spurtet fortest av alle ned oppløpet etter fine løp fra køplass.

I den siste starten så viste klokkene 12.0 siste 500 med full spenst over mål, og rapportene fra Persson er solide. Han sier hesten har blitt radikalt forbedret for hvert løp han har fått i kroppen. Bakspor er ingen fordel, men distansen på 2140m er helt perfekt. Motstanden skremmer ikke, og bruker Fredrik Persson sin flotte 3-åring litt mer offensivt så vinner han dette løpet.

Innleveringsfrister Åby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
11 Zanimede i V4-3 er i toppform, og da tåler han å gjøre en del jobb selv underveis. I sitt siste løp fikk han en tøff innledning, men vant allikevel meget enkelt på 15,3/2640m. Nå er distansen 500m kortere, men det takler Ganymede–sønnen helt fint.

Det lukter tempo i dette løpet med noen kusker i første rekke som er litt hissige på grøten, og pengemessig står Zanimede helt perfekt inni dette løpet. Blir det litt overpace der foran er han helt klart seiersaktuell, og da kun med ca 20% av markeringene på seg.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere