Gå til sidens hovedinnhold

- Forren drar til Liverpool

Premier League-klubben vil se nærmere på nordmannen.

Vegard Forren har blitt koblet til en rekke klubber i vinter, og det er ventet at stopperen vil flytte på seg i dette overgangsvinduet.

Landslagsspilleren har blitt nevnt i forbindelse med en rekke klubber, og blant annet Everton og Fulham skal ha vært aktuelle. Også klubber fra land som Danmark, Frankrike og Nederland har vært på jakt etter Molde-spilleren.

- Til Liverpool
Mandag kveld opplyses det imidlertid av TV 2 at Liverpool skal være ute etter den norske stopperen.

Også på nettsamfunnet Twitter begynte det å gå rykter mandag ettermiddag om at nordmannen var på vei til den engelske klubben.

Lokalavisen Liverpool Echo er ikke like sikker i sin sak, og skriver at 24-åringen i første omgang skal trene med Liverpool, men at det er med sikte på en permanent overgang.

I Molde har man gjort klart at det ikke har blitt akseptert noe bud.

VG Nett skriver for øvrig at også en annen Premier League-klubb fortsatt skal være med i jakten på Forren, men det er ikke navngitt hvilken klubb det dreier seg om.

(saken fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1e9ryldxb3nxq1cu7r6d2lgwjq', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-1e9ryldxb3nxq1cu7r6d2lgwjq', 'eplayer14');

Nei til Brugge
Flere brukere har hevdet at Liverpool har fått akseptert et bud på 4 millioner pund for 24-åringen, og at han skal på medisinsk test allerede tirsdag.

Vegard Forren imponerte stort for Molde sist sesong og var en viktig brikke i gullaget til Molde-manager Ole Gunnar Solskjær.

24-åringen fikk også sitt gjennombrudd på landslaget i fjor høst og leverte flere gode kamper i VM-kvalifiseringen.

Molde og begliske Club Brugge skal ha vært enige om en pris for Forren tidligere i januar, men da valgte stopperen å takke nei til tilbudet som kom på bordet.

Forren startet karrieren i KIL/Hemne før han kom til Molde i 2007. Nordmannen har også tidligere blitt koblet med en overgang til Liverpool.

Kommentarer til denne saken