*Nettavisen* Sport.

Forren kan rekke landslagsdebut

Foto: Aas, Erlend (Scanpix)

- Vi får se om det blir en kamp på meg til slutt, sier uheldige Vegard Forren.

16.01.12 10:14

Bangkok (NTB): Egil «Drillo» Olsen håper å ha Vegard Forren klar til kamp mot Thailand onsdag. Tirsdag skal Molde-stopperens ankel testes på trening.

- Det blir stadig bedre. Jeg trente alternativt i dag, og det funket bra. Hvordan jeg føler meg avgjør om jeg kan trene litt mer i morgen. Vi tar det rolig, så får vi se om det blir en kamp på meg til slutt, sier Forren til NTB.

Han var uheldig og tråkket over under landslagets annen trening i Bangkok, og det kostet ham landslagsdebut mot Danmark. Med teip på venstre ankel var han med da de åtte som spilte mindre enn en omgang søndag trente på Thephasadin stadion mandag. Forren var med på de tekniske øvelsene, men løp intervaller i solsteken under spillsekvensene.

- Hevelsen har gått fint tilbake. I dag gjorde Vegard litt med ball og litt intervaller, og han hadde lite vondt i ankelen. Kanskje blir det litt spill i morgen. Med tanke på onsdag ser det iallfall mer lovende ut enn vi først trodde, sier landslagslege Agnar Tegnander, som ikke fikk noen nye på skadelisten i løpet av åpningskampen.

Drillo sier at han håper å kunne bruke Forren mot Thailand.

- Målet mitt er å bli klar til onsdag, men først må vi prøve litt mer. Det er fint at det er to kamper igjen. Det betyr at det forhåpentlig byr seg en mulighet i løpet av uka. Sånn sett er det ikke noe stress, men jeg vil jo alltid spille kamper, sier Forren. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.