RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forærte Molde poeng

Sist oppdatert:
MOLDE STADION (TV 2 Nettavisen): Frode Olsen forærte Molde ett poeng i bunnkampen i Molde. Viking-keeperen mistet inn et innlegg. Dermed er begge lagene fortsatt involvert i bunnstriden.

Her kan du lese om kampen minutt for minutt her

(Molde - Viking 1-1): Petter Rudi sendte ballen mot mål fra en posisjon langt ute på høyresiden. Frode Olsen fomlet og slapp ballen noen centimetre innenfor streken. Det var egentlig ingen målsjanse engang, i en kamp Viking dominerte stort den første halvtimen.

Gjestene tok da også ledelsen da Erik Nevland headet inn en corner fra høyre. Han timet og traff overlegget helt perfekt.

Unge spillere
Mens Vikingtrener Roy Hodgson var mest opptatt av å beklage skadefraværet til sentrale spillere, valgte Moldes trener Reidar Vågnes å fokusere på den innsatsen de unge spillerne på laget hans gjorde.

- Vi har sju-åtte unge spillere som er i ferd med å tilpasse seg Tippeligaen, det er en tung bør som er lagt på deres skuldre, men de løser det bra. Spesielt Torgeir Ruud Ramsli gjør en god innsats idag, han styrte på midtbanen, hevder Vågnes overfor TV 2 Nettavisen.

Skader
I Viking var tonen en helt annen.

- Vi har mange spillere ute med skader, og vi savner spillere som kan heve laget, sier Roy Hodgson.

Vikings Peter Kopteff var enig med sin trener.

- Det gjør noe med laget at spillere som Fuglestad og andre ikke er med, mener Kopteff. Han skapte problemer for Molde den første halvtimen, da Viking dominerte kraftig.

Varmen i Molde satte sitt preg på kampen, det ble levert en kjedelig forestilling av to lag som begge lå lavt på banen.

Varmt
Men Moldes debutant på midtbanen, Torgeir Ruud Ramsli, var på sin side ikke spesielt preget av godt over 30 varmegrader nede på gressmatta.

- Jeg merket jo varmen, men det var ikke så ille etterhvert, sier han.

Ramsli er ellers ikke helt enig med trener Vågnes i vurderingen av sin egen innsats.

- Det gikk OK, ingen stor kamp fra min side. Det er ingen tvil om at dette er et annet nivå enn det jeg er vant med, så jeg prøvde å spille sikkert, men jeg hadde jo blant annet et uheldig tilbakespill som førte til en sjanse for Viking, sier en mellomfornøyd Ramsli til TV2 Nettavisen.

Moldes veteran Trond Strande var på sin side mer preget av varmen.

- Det var veldig varmt utpå der ja, og det var årsaken til at jeg selv ikke var så offensiv. Men det var likt for alle, jeg tror begge lagene var like preget av varmen, mener Strande.

- Relativt fair resultat
Midstopper Brede Hangeland hos Viking var tilbake på laget etter skade, men han mener selv at han har en del å gå på enda.

- Jeg kjente litt til ribbeinet idag, det gikk greit, men jeg er ikke i toppform enda, sier han til TV 2 Nettavisen.

Hangeland synes uavgjort er greit sånn kampen utviklet seg.

- Et relativt fair resultat, selv om vi hadde flest sjanser, sier han, og legger til at det var en lettelse å se at Rudis skudd i stanga mot slutten av kampen ikke gikk inn.

Moldes trener Reidar Vågnes er ikke like fornøyd med resultatet.

- De lagene som er fornøyd idag er lagene som er bak oss på tabellen, slår han fast.

Tøft for Molde
Nå venter tøffe kamper for Molde, Lillestrøm, Rosenborg og Tromsø er motstandere i de tre neste kampene. Men Trond Strande er ikke særlig bekymret.

- Molde vinner de kampene, Rosenborg slo vi jo 2-0 tidligere i år. Jeg er alltid optimist, ser ingen grunn til ikke å være det, slår han fast.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere