RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsberg ble haimat

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Peter Forsberg kom til Nashville Predators for å vinne Stanley Cup, men røk ut i første runde.

San Jose Sharks ble for sterke for laget fra countrymusikkens hovedstad. 3-2-seieren natt til lørdag førte til at haiene fra California vant 4-1 sammenlagt i best av sju-serien i NHL-sluttspillet.

Det samme skjedde da lagene møttes i sluttspillet i fjor.

- Jeg forventet definitivt ikke at vi skulle vinne serien på bare fem kamper igjen i år. Dette var nesten en eksakt kopi av i fjor, sa San Joses trener Ron Wilson til AP etter at plassen i andre runde var sikret.

Hentet Forsberg for suksess
Nashville hentet inn den svenske superstjernen Peter Forsberg før overgangsvinduet stengte. Det skulle være den siste brikken i puslespillet.

Nashville ga fra seg talentene Ryan Parent og Scottie Upshall, samt et første- og tredjerundevalg for å få Forsberg fra Philadelphia Flyers.

Men Forsberg klarte ikke å lede Nashville forbi San Jose. To mål og to assists på fem kamper var ikke nok.

Nå har svensken muligens spilt sin siste kamp i NHL.

Skadetrøbbel begrenset ham til 57 kamper i grunnserien.

Skadetrøbbel
- Jeg vet ikke om jeg kommer til å spille neste år. Jeg må tenke på det. Jeg sleit så mye hele sesongen. Men jeg hadde det veldig moro her (i Nashville). Det er en herlig gruppe. Det er bare så synd at vi måtte ryke ut så tidlig, sa Forsberg.

Buffalo Sabres ble også klar for andre runde i Stanley Cup natt til lørdag. 4-3-seieren sørget for 4-1-seier sammenlagt for den kanskje største favoritten i årets sluttspill. New Jersey vant 3-0 over Tampa Bay Lightning i nattens siste kamp. New Jersey leder 3-2 i kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere