*Nettavisen* Sport.

Første stikk til Asker

Foto: Tor Richardsen/Scanpix

Asker Aliens tok en komfortabel seier mot Harstad Vikings i den første finalen i BLNO-sluttspillet. Se årets All-star-lag her.

02.03.05 21:44

Aliens vant 100-75 hjemme i Vollenhallen onsdag kveld. Etter to jevnspilte perioder brukte hjemmelaget starten av tredje periode til å rykke fra.

- De neste ti minuttene gikk vi opp i 27 poengs ledelse, sier trener Baard Stoller til TV 2 Nettavisen. Uten at det var noen enkeltspillere som dominerte.

Aliens' Mustafa Mahnin (20) ble kampens toppscorer med 20 poeng.

Stoller årets trener
- Scoringsmessig har vi seks mann som scorer jevnt og trutt. Det er ikke enkeltspillere som gjør det for oss, det er vel en av styrkene våre, mener Asker-treneren.

Stoller ble kåret til BLNOs beste trener denne sesongen.

- Det er hyggelig, det. Må bare takke og bukke for at man får anerkjennelse, sier Stoller, som fikk utmerkelsen for første gang onsdag kveld.

Neste kamp går i Harstad på søndag.

Gravitt ble MVP
Årets individuelle utmerkelser i BLNO ble offentliggjort onsdag. Brent Gravitt (Frøya Ambassadors) er kåret til årets spiller av trenere og pressen. Gravitt satte 24 poeng per kamp denne sesongen.

Rodney Hawthorne (Bærums Verk Jets) ble kåret til årets forsvarsspiller.

BLNO All-star 1. lag: Hans Thyge Solheim Hansen (Penguins), Fitim Troni (Vikings), Rodney Hawthorne (Jets), Bjørn Risshall (Vikings) og Darnell McCulloch (Pirates).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag