*Nettavisen* Sport.

Første Tollefsen-poeng

Foto: AP

Ole-Kristian Tollefsen noterte seg for sitt første NHL-poeng mot Philadelphia Flyers.

25.11.06 14:24

COLUMBUS BLUE JACKETS - PHLADELPHIA FLYERS 2-3: Men det holdt ikke til seier for Colombus Blue Jackets denne gangen heller.

Åtte strake tap
Den første kampen under den nye treneren Ken Hitchcook endte med 2-3-tap for Peter Forsberg og resten av Flyers-mannskapet - det åttende strake for blåjakkene.

Hitchcook - som fikk fyken fra nettopp Philadelphia tidligere denne sesongen - kunne nok tenkt seg et bedre gjensyn med Wachovia Center.

For Ole-Kristian Tollefsen ble kampen en anelse lettere. Samtidig som laget svikter, er Tollefsen i ferd med å nå sine egne personlige mål og etablere seg i verdens beste liga. Men Tollefsen toner ned sin egen suksess.

- Jeg tenker ikke så mye på det. Det er bare laget som teller. Og jeg må tenke sånn, sier han til Nettavisen.

Assist til Chimera
Nes-gutten noterte seg nemlig for sitt første NHL-poeng i karrieren, da han assisterte Jason Chimeras mål i andre perioden på stillingen 1-1.

- Det var på tide, sier Tollefsen etter å ha spilt 20 kamper uten poeng.

- Men jeg spretter ikke akkurat champagnen av den grunn, legger han til.

Tollefsen fikk i underkant av tolv minutter på isen denne gangen - fordelt på 17 bytter - og er i ferd med å bli en bauta i blåjakkenes forsvar.

Nordmannen med det tøffe og oppofrende spillet har nå vært på banen i samtlige av Blue Jackets NHL-kamper denne sesongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.