Gå til sidens hovedinnhold

Forsvarer Pogba og kritiserer United-fansen: - Folk tror han ikke bryr seg

Bacary Sagna kritiserer Manchester United-fansens forventninger til Paul Pogba.

Med en fortid i blant annet Arsenal og Manchester City har Bacary Sagna hatt en innholdsrik fotballkarriere. På det franske landslaget var han lagkamerat med Manchester United-profil Paul Pogba.

Sistnevnte har fått mye kritikk denne sesongen. I ydmykelsen mot Liverpool ble midtbanespillerne utvist etter en stygg takling på Naby Keita.

Under landslagspausen pådro Pogba seg en lårskade, og vil sannsynligvis være ute resten av året. Enkelte spekulerer i om franskmannen allerede har spilt sin siste kamp for Manchester United.

Til sommeren går kontrakten til Pogba ut, og dermed kan det være tenkelig at klubben forsøker å selge han i januar, om han ikke signerer en ny kontrakt innen den tid.

LES OGSÅ: Klar beskjed fra Gerrard: - Det vil du aldri høre meg si

Forsvarer Pogba

I et intervju med Metro mener Sagna at Pogba kan ha godt av å bytte klubb, samtidig som han kritiserer måten han har blitt behandlet av tilhengerne til klubben.

- Jeg elsker Paul og måten han spiller på. Jeg vil ikke snakke for ham, men det virker som om ting har vært litt vanskelig mellom ham og fansen til tider, fordi de forventer så mye av ham, sier Sagna.

Pogba var i fyr og flamme i den første seriekampen mot Leeds. Franskmannen leverte fire målgivende, og i den påfølgende kampen mot Southampton hadde Pogba nok en målgivende pasning.

Dermed var forventningene høye til Paul Pogba etter en fantastisk sesongstart. Siden har formen gradvis sunket utover i sesongen.

- De vil at han skal være perfekt fordi han er så karismatisk på banen og kan skape så mye plass at de vil at han skal gjøre alt. Litt som det er nå med Ronaldo, forteller Sagna.

- Var skuffet

I 0-5-tapet mot Liverpool på Old Trafford ble Pogba utvist og fikk i ettertid tre kampers suspensjon.

Pogba var blant United-spillerne som ble offer for massiv kritikk etter ydmykelsen.

- Pogba fikk mye kjeft for utvisningen. Ja, det var en stygg takling, men han prøver å kjempe og få tilbake ballen for laget, mener den tidligere Arsenal-profilen.

28-åringen kom inn i pausen, men ble sendt i dusjen av dommer Anthony Taylor et kvarter senere.

- Hva vil du at han skal gjøre, bare stå og se på? Folk tror han ikke bryr seg, at han smiler, men de som kjenner han vet at han var skuffet.

- Elsker Manchester

Det er knyttet spenning til hvor Paul Pogba spiller neste sesong. Spekulasjonene vil ingen ende ta.

Alternativene er sannsynligvis å bli solgt i januar, forlenge kontrakten eller å forlate klubben gratis til sommeren.

– Jeg vet ikke om han hører hjemme i Manchester United. Jeg vil gjerne se ham skinne i laget, for han elsker Manchester, sier Sagna.

Midtbanespilleren er sannsynligvis skadefri i januar. Om Paul Pogba har spilt sin siste kamp i Manchester gjenstår å se.

LES OGSÅ: Denne listen skaper hodebry for Klopp