RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Forsvarer røde Robert

Sist oppdatert:
Portsmouth-manager Harry Redknapp ville ikke kritisere Laurent Robert etter kantspillerens utvisning.

PORTSMOUTH - WEST HAM 1-1: Harry Redknapp måtte se at Portsmouth mistet to poeng mot West Ham, og etter utvisningen av Laurent Robert var ikke bortelaget langt unna å stikke av med alle tre.

Nå må Robert, som er innlånt fra Newcastle, stå over den tøffe kampen borte mot Arsenal på onsdag. Men Redknapp ville ikke kritisere franskmannen.

- Jeg vil at spillerne skal løpe og jobbe. Og når de mister ballen skal de jakte den, takle og prøve å vinne den tilbake, sa Redknapp til Sportinglife etter kampen.

Robert ble utvist etter to gule kort for mislykkede taklinger.

- Ved det andre mistet han ballen og gjorde et skikkelig forsøk på å vinne ballen. Det klarte han ikke, og traff Konchesky istedet, så det var et greit gult kort, innså Pompey-manageren.

West Ham fikk en svak start på kampen, og det var fortjent da Gary O'Neil ga Portsmouth ledelsen etter 17 minutters spill. Men utover i andre omgang overtok bortelaget, som er i fin form. James Collins utlignet ti minutter ut i omgangen, og West Ham var det beste laget fra da av. Særlig etter Roberts utvisning seks minutter før slutt ble det bare snakk om å berge det ene poenget for Portsmouth.

Azar Karadas satt på benken hele kampen for Portsmouth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere